KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΦΥΛΗ

Ομιλία για τα “Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα” στο 3ο Λύκειο Άνω Λιοσίων

11/02/2014 13:51
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

test papΕνημερωτική ομιλία με θέμα «Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12/02 και τη Δευτέρα 17/02/2014 στο 3ο Λύκειο Άνω Λιοσίων, στις 10.00 το πρωί, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Προαγωγής της Υγείας από επιστημονικό προσωπικό της Περιφέρειας Αττικής στα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Αττικής.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Σταυρούλα Δήμου, δήλωσε ότι «κατόπιν μεθοδικής προσπάθειας της Αντιπεριφέρειας και έχοντας λάβει τη σχετική έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε για πρώτη φορά στη Δυτική Αττική τακτικές ομιλίες σε όλα τα Λύκεια της περιοχής για την ενημέρωση και την παροχή ιατρικών συμβουλών σχετικά με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, θα αναλάβει να ενημερώσει τους νέους μας τόσο για τους κινδύνους που διατρέχουν από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, όσο και για τους ενδεδειγμένους τρόπους προφύλαξης. Η Αντιπεριφέρεια Δυτ. Αττικής, μέσα από στοχευμένες και καλά οργανωμένες δράσεις δείχνει για άλλη μια φορά έμπρακτα την ευαισθησία της για τις νεότερες ηλικίες και το μεγάλο ενδιαφέρον της για θέματα Υγείας».

Το πρόγραμμα είναι προαιρετικό και δωρεάν για τους μαθητές και πραγματοποιείται μετά από συνεννόηση με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, ώστε να μην παρακωλύεται η ομαλή λειτουργία των σχολείων.  

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: