KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Συνεχίζεται το ΚΗΦΗ για τους ηλικιωμένους στο δήμο Αχαρνών

03/07/2016 17:14
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Θα συνεχιστεί η λειτουργία του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων – ΚΗΦΗ του δήμου Αχαρνών για ακόμη ένα έτος, ύστερα από τη σχετική Πρόσκληση της Περιφέρειας Αττικής, προϋπολογισμού 960.000 ευρώ, η οποία αφορά στην υποβολή προτάσεων στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΤΤΙΚΗ» 2014 – 2020, για όλα τα ΚΗΦΗ, που  συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Αντικείμενο είναι η παροχή από τα ΚΗΦΗ, υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας σε ηλικιωμένα άτομα μη δυνάμενα να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες, άνοια, κ.λπ.), των οποίων το οικογενειακό περιβάλλον που τα φροντίζει, εργάζεται ή αντιμετωπίζει σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας και αδυνατεί να ανταποκριθεί στη φροντίδα που έχει αναλάβει.

Δυνητικοί δικαιούχοι της Πρόσκλησης είναι συγκεκριμένοι δήμοι της Περιφέρειας, μεταξύ των οποίων και ο δήμος Αχαρνών, στους οποίους λειτουργούν ήδη δομές ΚΗΦΗ με συγχρηματοδότηση από την προγραμματική περίοδο 2007 – 2013, καθώς και ΝΠΔΔ αυτών και ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, Διαδημοτικές Επιχειρήσεις και Δημοτικές Κοινωφελείς Επιχειρήσεις του ν. 3463/2006, που νομίμως έχουν αδειοδοτηθεί και έχουν τη δυνατότητα παροχής αυτών των υπηρεσιών.

Σημειώνεται ότι η περίοδος υποβολής προτάσεων είναι από 30.06.2016 έως 05.09.2016.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: