KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΦΥΛΗ

Χορός και γλέντι για τα ΚΑΠΗ των Άνω Λιοσίων

23/03/2014 21:26
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Γιορτή ΚΑΠΗ ΛιόσιαΔιπλό λόγο αλλά έναν σκοπό είχε η γιορτή για τους ηλικιωμένους που διοργάνωσαν, με κέφι και μεράκι, η υπεύθυνη των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων Σταυρούλα Αγγέλου και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Ραφτέλης. Η γιορτή της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου και ο ερχομός της άνοιξης αποτέλεσαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την πραγματοποίηση της βραδιάς αλλά ο βασικός σκοπός ήταν η διασκέδαση των ανθρώπων που περνούν ένα σημαντικό μέρος της ημέρας τους στο χώρο του ΚΑΠΗ.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ένα αξέχαστο βράδυ με χορό, φαγητό και τραγούδια από ζωντανή ορχήστρα έζησαν τα άτομα της τρίτης ηλικίας των Άνω Λιοσίων, με τη φροντίδα του δήμου Φυλής. Ο μεγάλος χώρος, όπου πρόκειται να στεγαστούν οι οικονομικές υπηρεσίες του δήμου, γέμισε από απόμαχους της ζωής και έγινε η αφετηρία ανάλογων κινήσεων εξωστρέφειας που θα ζουν, από εδώ και στο εξής, φορείς της περιοχής.

Η Σταυρούλα Αγγέλου, με ένα πύρινο λόγο, μίλησε για τον εορτασμό της εθνικής επετείου και τους συμβολισμούς του και καλωσόρισε την άνοιξη, που όπως είπε, θα γιορτάζεται με κάθε ευκαιρία στο δήμο.

Η αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Σταυρούλα Δήμου μίλησε με θερμά λόγια για τα μέλη των ΚΑΠΗ, χαρακτήρισε σημαντικό το έργο που γίνεται από το δήμο Φυλής και ευχήθηκε να υπάρχουν περισσότεροι ακόμα λόγοι για να γιορτάζουν συχνότερα τα άτομα της τρίτης ηλικίας.

 

Γιορτή ΚΑΠΗ Λιόσια1 Γιορτή ΚΑΠΗ Λιόσια2 Γιορτή ΚΑΠΗ Λιόσια3
Γιορτή ΚΑΠΗ Λιόσια4 Γιορτή ΚΑΠΗ Λιόσια5 Γιορτή ΚΑΠΗ Λιόσια6
Γιορτή ΚΑΠΗ Λιόσια7 Γιορτή ΚΑΠΗ Λιόσια8  
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: