KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Πένθος στις Αχαρνές από τον ξαφνικό θάνατο του Βασίλη Σκαραμαγκά

03/08/2016 09:51
2 '
Βασίλης Σκαραμαγκάς
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Αν και δινόταν σε όλα με την καρδιά του, αυτή τον πρόδωσε,μόλις,στα 48του χρόνια. Ο Βασίλης Σκαραμαγκάς, το δραστήριο μέλος της σχολικής κοινότητας , ο πρόεδρος του “Δέντρου Ζωής” της Τράπεζας Αίματος για τα παιδιά των σχολείων των Αχαρνών άφησε χθες την τελευταία του πνοή, από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο Βασίλης Σκαραμαγκάς,περήφανος πατέρας δύο παιδιών 20 και 18 ετών,αστυνομικός στο επάγγελμα έδινε το είναι του για την πρόοδο και την εξέλιξη των παιδιών. Στις αναρτήσεις του στη σελίδα της Ένωσης Γονέων ενημέρωνε τους γονείς για όσα συνέβαιναν στο χώρο της εκπαίδευσης. Αποτελούσε παράδειγμα ενός ενεργού πολίτη κι ενός ανθρώπου που είχε να προσφέρει,ακόμη,πολλά στην κοινωνία των Αχαρνών.

Συλληπητήρια επιστολή για την απώλεια του Βασίλη Σκαραμαγκά εξέδωσε η πρωτοβάθμια Σχολική επιτροπή:

“Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον άδικο και πρόωρο χαμό του Διοικητικού Συμβούλου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και Διαχειριστή της ιστοσελίδας των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Αχαρνών Βασίλη Σκαραμαγκά.
Είναι πάντα τραγικό να φεύγει ένας νέος, εξαιρετικής ποιότητας άνθρωπος, ένας φίλος, ένας συνάδελφος τόσο ενεργά δοσμένος στην επαγγελματική του ιδιότητα, που κόσμησε με την παρουσία του, το ήθος, την αξιοπρέπεια και την ανιδιοτελή αφοσίωσή του στο έργο της Σχολικής Επιτροπής και της παιδείας του Δήμου μας γενικότερα.
Ευχόμαστε ο Θεός να τον αναπαύσει σωματικά και ψυχικά και να δώσει στην οικογένειά του κουράγιο, δύναμη και υγεία για να διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη του”.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: