KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΦΥΛΗ

Όταν ο δήμος Φυλής, του “λεφτά έχουμε”, επαίρεται για τη φτωχοποίηση των κατοίκων του…

13/08/2016 10:43
Ανανεώθηκε 13/08/2016 10:54
2 '
δημαρχείο Φυλής, Άνω Λιόσια, δήμος Φυλής
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ότι ένας δήμος, που δηλώνει ότι διαθέτει “ταμείο” 23 εκατομμυρίων ευρώ, θα επαίρεται δημόσια για το γεγονός πως 756 οικογένειες του δήμου, μέχρι στιγμής, έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Εισόδημα του υπουργείου, δε θα το φανταζόμασταν ποτέ.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ότι θα “διαφήμιζε” πως για να πάρουν πληροφορίες για το συγκεκριμένο επίδομα, έχουν περάσει από την Κοινωνική Υπηρεσία και τα ΚΕΠ περισσότερα από 4.000 άτομα, δε θα το φανταζόμασταν, επίσης, ποτέ.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι η διοίκηση του δήμου Φυλής μας διαψεύδει, αφού έχει βαλθεί να κάνει τη φαντασία, πραγματικότητα. Και, για μια φορά, μας διαψεύδουν πραγματικά και τα “εξαπτέρυγά” του.

Διότι, πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς, ότι ο δήμος των “23 εκατομμυρίων ευρώ ταμείο” (για τα οποία, οφείλει κάποια στιγμή να κάνει απολογισμό στο δημοτικό συμβούλιο και να πει που βρίσκονται), των απευθείας αναθέσεων χιλιάδων ευρώ σε ιδιώτες και του “λεφτά έχουμε”, περηφανεύεται και εκδίδει ανακοινώσεις για το γεγονός ότι μια μεγάλη μερίδα πολιτών εμφανίζει χαρακτηριστικά φτωχοποίησης ενώ ποσοστό μεγαλύτερο από το 1/10 δεν έχει καν ελάχιστο εισόδημα.

Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι ο δήμος των “23 εκατομμυρίων ευρώ ταμείο”, κάνει κοινωνική πολιτική, σε μια περιοχή με μεγάλη ανάγκη σε τόσες πολλές οικογένειες (όπως φαίνεται από τα στοιχεία που ο ίδιος παρουσιάζει), με τα προιόντα της ευρωπαϊκής επισιτιστικής βοήθειας, της Περιφέρειας και των απλών πολιτών.

Για την ιστορία, λοιπόν, αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που ανακοίνωσε η διοίκηση του δήμου, 756 οικογένειες που κατοικούν στο δήμο Φυλής έχουν ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης και τα χρήματα θα κατατεθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς μέσα στον Σεπτέμβριο. Υπολογίζεται, επίσης, με βάση την ίδια ανακοίνωση, πως για πληροφορίες για το επίδομα έχουν απευθυνθεί στο δήμο Φυλής περισσότερα από 4.000 άτομα.

Να υπενθυμίσουμε ακόμα, ότι οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετηθούν στα εξής σημεία:

  • Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φυλής στην οδό Αθηνών 18 στα Άνω Λιόσια
  • ΚΕΠ του Δήμου Φυλής (Άνω Λιόσια, Ζεφύρι, Ζωφριά, Χασιά)
  • Κεντρικό τηλέφωνο πληροφοριών για το πρόγραμμα ΚΕΑ στο δήμο Φυλής: 211 4115224 και 211 4115225, εργάσιμες ημέρες και ώρες
  • https://www.keaprogram.gr/

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: