KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Στην τελική ευθεία η προκήρυξη για 8μηνη απασχόληση σε 34 δήμους. Μεταξύ αυτών Αχαρνές, Ίλιον, Πετρούπολη

06/09/2016 16:48
1 '
εργαζόμενοι, υπάλληλοι
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προκήρυξη για 6.328 θέσεις σε 8μηνη απασχόληση, σε 34 δήμους θύλακες υψηλής, μακροχρόνιας ανεργίας, που δημιουργούνται, στο πλαίσιο της νέας γενιάς προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η Διαχειριστική Αρχή του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και Δια Βίου Μάθηση» ενέταξε το Τεχνικό Δελτίο της συγκεκριμένης Πράξης και αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα η ανάρτηση της πρόσκλησης στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους.

Μεταξύ των 34 δήμων που εντάσσονται, σε αυτή τη φάση, στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας είναι και οι δήμοι Αχαρνών, Ίλιου, Πετρούπολης.

Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους 274 δήμους της χώρας, υπενθυμίζεται ότι στόχος είναι, μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, να έχει ολοκληρωθεί, από πλευράς των Δήμων, η διαδικασία καταγραφής και ένταξης των έργων και των ειδικοτήτων στην ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Εργασίας, προκειμένου έως τα τέλη Οκτωβρίου να εκδοθεί η πρόσκληση για την πρόσληψη 23.000 μακροχρόνια ανέργων, ώστε να τοποθετηθούν στις θέσεις τους εντός Νοεμβρίου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: