7.3 C
Athens
18 Ιανουαρίου 2020
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ Μήνυμα προς τους κατοίκους των Θρακομεδόνων από τον Θέμη Οικονόμου

Μήνυμα προς τους κατοίκους των Θρακομεδόνων από τον Θέμη Οικονόμου

- Advertisement -

 Θέμης Οικονόμου

- Advertisement -
- Advertisement -

Μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας προς τους κατοίκους των Θρακομακεδόνων απευθύνει ο πρώην δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Αχαρνών Θέμης Οικονόμου, με κείμενό του, στο οποίο ζητά να συνταχθούν οι κάτοικοι της περιοχής στην προσπάθεια να κερδίσουν το χαμένο έδαφος και να προσδώσουν στο προάστιό τους την προστιθέμενη αξία που του αξίζει. Με το κείμενο, αυτό, ο κ.Οικονόμου ουσιαστικά διαφοροποιεί τη θέση του από τις υποψήφιες δημοτικές παρατάξεις και ζητά από τους συμπολίτες του να συνταχθούν μαζί του για να υπηρετήσουν τον κοινό σκοπό.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο:

1.- Οι Θρακομακεδόνες στη θέση που τους αξίζει.  Στην Πρώτη!

2.- Να κρατήσουμε «ζωντανό» το Όραμα για τους Θρακομακεδόνες

 Αγαπητές και Αγαπητοί Συμπολίτες,

 Σε μια περίοδο που η ποιότητα ζωής και οι επιτακτικές ανάγκες όλων μας δημιουργούν ασφυξία σε κάθε πολίτη, κανένας δε δικαιούται να μένει απαθής.Στον τόπο μας οι «νέο-υποβαθμισμένες» πλέον συνοικίες των Θρακομακεδόνων γνώρισαν την αδιαφορία της νέας Καλλικρατικής Αρχής τα τελευταία τρία χρόνια. Μια εγκατάλειψη που αν συνεχιστεί και στα επόμενα χρόνια, οι κόποι μιας ζωής και οι περιουσίες μας θα πάνε χαμένες.  Έργα υποδομής στον τόπο μας, στους Θρακομακεδόνες έχουν να γίνουν από την τελευταία τετραετία 2006 – 2010 της αυτόνομης Δημοτικής Αρχής, στην οποία είχα την τιμή να διοικώ ως Δήμαρχος Θρακομακεδόνων. Ευτυχώς που στις δύο θητείες, που με τιμήσατε με την ψήφο σας, κάναμε με τους συνεργάτες μου έργα που έμειναν. Και ήταν τα τελευταία, μαζί με την αυτονομία του δήμου μας.

Σήμερα θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους πολίτες των Θρακομακεδόνων, σε όλους όσοι αγαπούν και νοιάζονται για τον τόπο μας, να συνταχθούμε όλοι μαζί στην προσπάθεια, να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος και να προσδώσουμε την προστιθέμενη αξία που του αξίζει.

 Να γίνουν οι Θακομακεδόνες αντάξιοι των προσδοκιών όλων των πολιτών.

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι ίσως οι κρισιμότερες των τελευταίων δεκαετιών για τη χώρα μας και ιδιαίτερα για τους Θρακομακεδόνες. Δυστυχώς για τους Θρακομακεδόνες ο Καλλικράτης ήρθε για να μείνει…Η επιλογή μας στις δημοτικές εκλογές πρέπει να αποτελέσει πεδίο άσκησης Τοπικής υπευθυνότητας και όχι κομματικής επιβεβαίωσης.

 Πρέπει να αγωνιστούμε, να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν και να επιβάλλουμε αδιαπραγμάτευτα τις απαιτήσεις μας από τη νέα δημοτική αρχή. Φτάνει πια, η απαξίωση των Θρακομακεδόνων.

 Οφείλουμε να παρέμβουμε δυναμικά σε κάθε απόφαση που ακυρώνει την ανάπτυξη και υπονομεύει το μέλλον του τόπου μας.

 Απαιτείται ωριμότητα και σκέψη στην επιλογή των προσώπων που θα μας εκπροσωπήσουν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, για να επανακτήσουν οι Θρακομακεδόνες την εξέχουσα θέση που είχαν και δικαιούνται να έχουν.

 Αυτή είναι η ευθύνη όλων μας. Μέσα από μια ένωση δυνάμεων, όλων όσων νοιάζονται για τους Θρακομακεδόνες ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη κοινωνική συναίνεση, να ξαναγεννηθεί η ελπίδα για το Όραμα μας, για τους Θρακομεκεδόνες.

 Απευθύνομαι από καρδιάς σε όλους εσάς που μας συνδέουν κοινές αρχές και αξίες. Σε σας, που μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας, να δηλώσουμε ενεργά παρόντες και να υπηρετήσουμε τον κοινό μας σκοπό.

 Να κρατήσουμε ψηλά τους Θρακομακεδόνες! Τη μάχη θα τη δώσουμε Μαζί!”

 Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Θέμης Οικονόμου

Φαρμακοποιός

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Του Αγίου… καρέκλα τη Δευτέρα μέχρι και το μεσημέρι. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή από το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Και έρχεται η παροδική σημαντική αλλαγή του καιρού με έντονες βροχοπτώσεις τη Δευτέρα, όπως ήδη σας έχουμε προϊδεάσει από την προηγούμενη βδομάδα. Η νέα...

Άγρια καταδίωξη της ΟΠΚΕ στις Αχαρνές για τη σύλληψη ληστών. Μεταξύ αυτών ένας 17χρονος

Συνελήφθησαν στις Αχαρνές, ύστερα από καταδίωξη, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, 3 άτομα ηλικίας 17, 21 και 23 ετών, μέλη σπείρας, που κατηγορούνται για τα...

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τα δωρεάν μαθήματα στο Κέντρο Μάθησης Η/Υ Φυλής

Συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς οι αιτήσεις συμμετοχής στα δωρεάν μαθήματα του Κέντρου Μάθησης Η/Υ Φυλής για το νέο σχολικό έτος 2019 -20 στα τμήματα...

Το πρόβλημα με το Σχέδιο Πόλης είναι εκρηκτικό στο Πανόραμα Αχαρνών!

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο έκανε ο Σύλλογος «Πανόραμα εν Δράσει» , που εκπροσωπεί τους κατοίκους της περιοχής Πανοράματος, αναφορικά με τα προβλήματα που υπάρχουν...
- Advertisment -