KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Μάγοι, ακροβάτες και κοσμοπλημμύρα στον παιδότοπο Fun Play

13/09/2016 18:41
1 '
Fun Play, παιδότοπος, Καματερό
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ένα φαντασμαγορικό πάρτι, που ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους, διοργανώθηκε στον παιδότοπο Fun Play στο Καματερό, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Ο Γκούφυ και ο Ντόναλντ,  η γλυκιά Χιονάτη, η πριγκίπισσα Έλσα και άλλοι αγαπημένοι ήρωες παρέλασαν μπροστά στα εκστασιασμένα μάτια των παιδιών ενώ ο μάγος Τριστάν κυριολεκτικά τα καθήλωσε με τα κόλπα του!

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο χώρος του παιδότοπου Fun Play ήταν ασφυκτικά γεμάτος από παιδιά και γονείς, καθώς κανείς δε θα μπορούσε να λείψει από τη μοναδική παρέλαση των παιδικών καρτούν. Η αγαπημένη τους ΕΛΣΑ χόρεψε μαζί με τα παιδιά, μοιράζοντας αυτόγραφα και δώρα. Η Melenia χόρεψε, τραγούδησε και έπαιξε μαζί τους ενώ μικροί και μεγάλοι εντυπωσιάστηκαν από τη θεαματική παράσταση που έδωσαν οι δυο ακροβάτες τσίρκου.

Ο επαγγελματίας dj ξεσήκωσε με τις μουσικές επιλογές του όχι μόνο τα παιδιά αλλά και τους γονείς ενώ τα μαγικά κόλπα του Τριστάν αποτέλεσαν το καλύτερο κλείσιμο σε αυτή τη «γεμάτη» από κάθε άποψη εκδήλωση.

Θερμές οικοδέσποινες οι ιδιοκτήτριες του παιδότοπου Ρεγγίνα Καμπόλη και Ιωάννα Κουλουριώτη εκπλήρωναν άμεσα κάθε επιθυμία ενώ είχαν ετοιμάσει για όλους μπουφέ και γλυκό.

Παιδότοπος Fun Play – Προμηθέως 9 Καματερό
τηλ. 210 – 2318022 – 6974298228

 

Fun Play, παιδότοπος, Καματερό fun_play_party8 Fun Play, παιδότοπος, Καματερό Fun Play, παιδότοπος, Καματερό Fun Play, παιδότοπος, Καματερό Fun Play, παιδότοπος, Καματερό Fun Play, παιδότοπος, Καματερό Fun Play, παιδότοπος, Καματερό

Fun Play, παιδότοπος, Καματερό
Ρεγγίνα Καμπόλη, Ιωάννα Κουλουριώτη, ιδιοκτήτριες του παιδότοπου Fun Play

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: