KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

ΦΥΛΗ

Με επιτυχία το 1ο street handball από το ΔΑΣ Ζεφυρίου

28/09/2016 09:05
Ανανεώθηκε 28/09/2016 09:10
1 '
ΔΑΣ Ζεφυρίου, street handball, handball
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Το 1ο street handball που πραγματοποιήθηκε στο Ζεφύρι άνοιξε τις πύλες του δήμου Φυλής στο άθλημα της χεροσφαίρισης γνωρίζοντας τον ενθουσιασμό των παιδιών και των γονιών τους. Παρουσία πλήθους πολιτών στην πλατεία Κώστα Λιάρου και στον δρόμο της Παναγίας Γρηγορούσης δημιουργήθηκαν 4 γήπεδα handball μαζί με δύο τεράστια φουσκωτά προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαράς στα παιδιά.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο ΔΑΣ Ζεφυρίου, σε συνεργασία με την ΕΑΠ/ΟΧΕ και την υποστήριξη των εταιρειών Τ.Ε.Ο.Φ.Ε.Ρ.Τ., του Λεωνίδα Καβαδία (Alecio), του δημοτικού συμβούλου Κώστα Παπαϊωάννου και του ΓΑ Αντώνιου Βασιλακάκη , δημιούργησε μια ατμόσφαιρα φιλική και δίδαξε τα μυστικά του αθλήματος στους μικρούς φίλους.

Με την πίεση του προέδρου Δημήτρη Βασιλείου και του Δ.Σ του ΔΑΣ αναμένεται να προχωρήσει η ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου από το δήμο Φυλής, ώστε να παραδοθεί στα παιδιά του handball. Όπως τόνισε ο κύριος Βασιλείου η ζήτηση από τα παιδιά του δήμου, και όχι μόνο, για την εγγραφή τους στα τμήματα χειροσφαίρισης του ΔΑΣ Ζεφυρίου είναι ήδη μεγάλη.

 

ΔΑΣ Ζεφυρίου, street handball, handball ΔΑΣ Ζεφυρίου, street handball, handball ΔΑΣ Ζεφυρίου, street handball, handball ΔΑΣ Ζεφυρίου, street handball, handball

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: