KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Τα παιδιά των Αχαρνών νίκησαν… και κέρδισαν ένα γήπεδο μπάσκετ!

01/07/2010 11:21
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Το ποσό των 40.800€ συγκέντρωσαν με τα καλάθια τους στη διάρκεια της σεζόν ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, στο πλαίσιο της κοινωνικής εκστρατείας της WIND Ελλάς «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ». Οι δύο παίκτες σκόραραν για τα παιδιά του Δήμου Αχαρνών και την κατασκευή ενός υπαίθριου γηπέδου μπάσκετ καθώς για κάθε καλάθι που πετύχαιναν στην Α1 αλλά και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, η WIND προσέφερε 100€.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο μεν Δημήτρης σημείωσε συνολικά 179 καλάθια και συγκέντρωσε το ποσό των 17.900€, ο δε Θοδωρής 129 καλάθια συγκεντρώνοντας 12.900€. Συν τοις άλλοις, η WIND πριμοδότησε με 10.000€ τα 10 καλάθια που μπήκαν σε διπλό των δύο διεθνών άσων, με τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αχαρνών στις 12 Απριλίου. Έτσι το συνολικό ποσό έφτασε στις 40.800€, σχεδόν διπλάσιο σε σχέση με τις 24.600 ευρώ, που συγκεντρώθηκαν στην περυσινή καμπάνια υπέρ του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας στον Πειραιά και του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Καστοριάς.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε μ’ ενθουσιασμό για την εντυπωσιακή συγκομιδή χρημάτων: «Κατ’ αρχήν η χαρά μου είναι διπλή, επειδή κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και παράλληλα τα καλάθια που πέτυχα δεν βοήθησαν μόνο την ομάδα μου, αλλά και μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία της WIND. Με τα χρήματα αυτά θα γίνει πραγματικότητα το όνειρο των παιδιών στο Δήμο Αχαρνών για ένα υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ, που θα τους απασχολεί στις ελεύθερες ώρες τους. Είναι πολύ ωραία και ταυτόχρονα εποικοδομητικό να βοηθάς τα παιδιά και να τα ωθείς στον αθλητισμό και ειδικότερα στο μπάσκετ. Ελπίζω να συνεχίσουμε και στο μέλλον με ανάλογες ενέργειες».

Το ίδιο και ο Θοδωρής Παπαλουκάς: «Όπως την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έτσι και αυτήν που ολοκληρώθηκε προ ημερών, η WIND απέδειξε εμπράκτως πως ενδιαφέρεται για μία καλύτερη κοινωνία. Η καμπάνια «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ» αποτελεί μία κοινωνική πρωτοβουλία που βοηθάει τα παιδιά. Δηλαδή το μέλλον. Φέτος με τα χρήματα που μαζεύτηκαν, δημιουργείται ένα έργο, ένα γήπεδο μπάσκετ, το οποίο θα μείνει για πάντα και πάνω σε αυτό θα έχουν την ευκαιρία ν’ αθληθούν γενιές παιδιών. Είναι εξόχως σημαντικό ν’ αποτελούμε το παράδειγμα έτσι ώστε να παρακινηθούν και να βοηθήσουν κι άλλοι προς αυτήν την κατεύθυνση».

Το υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ, διαστάσεων 17μ. Χ 30μ., πληροί όλες τις προδιαγραφές άθλησης και ασφάλειας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και θα κατασκευαστεί στην περιοχή Αγριλέζα, σε οικόπεδο που ανήκει στον Δήμο Αχαρνών. Οι εργασίες κατασκευής του γηπέδου ξεκίνησαν αυτές τις μέρες και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες οπότε και θα παραδοθεί το γήπεδο στο Δήμο από τη WIND.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: