KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Η παιδεία στις Αχαρνές στο επίκεντρο της συνάντησης με Εύη Χριστοφιλοπούλου

17/07/2010 09:34
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Την Υφυπουργό Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου επισκέφτηκε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αχαρνών με σκοπό την προβολή και προώθηση των θεμάτων που άπτονται των σχολικών μονάδων, οι οποίες λειτουργούν στις Αχαρνές.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την υφυπουργό η αντιπροσωπεία της ένωσης κατέθεσε φάκελο με τα προβλήματα των σχολείων και συμφωνήθηκε από κοινού να γίνει νέα συνάντηση πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Ιδιαίτερο βάρος όμως έριξαν σε θέματα που χρήζουν άμεσης παρέμβασης της υφυπουργού όπως η ανέγερση σχολείων (9ο, 18ο, 19ο, 21ο Δημοτικά Σχολεία).

Ακόμα ζήτησαν την ίδρυση Αθλητικού Λυκείου και μετατροπή του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου σε Πειραματικό. Από την πλευρά της, η Υφυπουργός Παιδείας υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει, στο μέτρο των δυνατότητων της , για όλα τα προβλήματα και κυρίως για τα κτιριακά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο Δήμος Αχαρνών με έγγραφό του προς το Υπουργείο Παιδείας και συγκεκριμένα προς την Υφυπουργό κ. Χριστοφιλοπούλου ζητά την επανεξέταση της απόφασης του υπουργείου με την οποία εγκρίνεται η ίδρυση μόνο 2 νηπιαγωγείων στον Δήμο, σε αντίθεση με την πρόταση του δήμου που ζητούσε την ίδρυση και λειτουργία 9 σχολείων από όλες τις βαθμίδες.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: