KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΦΥΛΗ

Διαψεύδεται το “όλα καλά” στο 2ο παιδικό σταθμό Ζεφυρίου. Σχεδόν… όλη η δημοτική αρχή στη συγκέντρωση των εργαζομένων

19/10/2016 09:32
2 '
δημαρχείο Φυλής, Άνω Λιόσια, δήμος Φυλής
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Την καλύτερη διάψευση στην προσπάθεια που κατέβαλλαν οι επικοινωνιακοί «εγκέφαλοι» της διοίκησης του δήμου Φυλής να πείσουν πως όλα είναι «καλά και ανθηρά» στους παιδικούς σταθμούς Ζεφυρίου αποτέλεσε η… σύσσωμη παρουσία της δημοτικής αρχής στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στο 2ο παιδικό σταθμό.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Σχεδόν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι του Χρήστου Παππού (εκτός από τον ίδιο το δήμαρχο που απουσίαζε στο Βόλο) βρέθηκαν έξω από το σταθμό, επιχειρώντας να εμποδίσουν το σωματείο και τους εργαζόμενους να προβούν στη διαμαρτυρία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος επιτέθηκε κατά του προέδρου του σωματείου Θοδωρή Χαμαλίδη σχετικά με την πρόθεσή του να φέρει την επιθεώρηση εργασίας ενώ ο αντιδήμαρχος Διοίκησης Δημήτρης Καμπόλης τους είπε να πάνε στο δημαρχείο να συζητήσουν και αναρωτήθηκε γιατί το σωματείο δεν είχε αναφέρει στον ίδιο τα προβλήματα.

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι τόνισαν ότι έχουν ενημερώσει τον πλέον αρμόδιο που είναι ο δήμαρχος από τις 29 Σεπτεμβρίου, αρνήθηκαν να μετακινηθούν από το χώρο διαμαρτυρίας τους και ζήτησαν συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του νομικού προσώπου των παιδικών σταθμών. Διαβεβαίωσαν δε, ότι πρόθεση της διαμαρτυρίας τους δεν ήταν να παρεμποδίσουν τη λειτουργία του σταθμών, για αυτό και δεν εισήλθαν στο χώρο αλλά έδιναν μόνο την ανακοίνωση του σωματείου στους γονείς που προσέρχονταν να πάρουν τα παιδιά τους.

Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος αντίδρασης της διοίκησης δείχνει ανάγλυφα ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι δεν πρόκειται για «αποκύημα» της φαντασίας του σωματείου ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, σε όλες τις υπηρεσίες του δήμου έγινε έλεγχος από στελέχη της δημοτικής αρχής για να δουν ποιοι συμμετέχουν στη στάση εργασίας.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: