KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΑΧΑΡΝΕΣ

Εγκαίνια για το νέο δημοτικό παιδικό σταθμό στην Αγριλέζα

25/10/2016 12:16
2 '
Παιδικός σταθμός Αγριλέζας
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ένας νέος παιδικός σταθμός στο δήμο Αχαρνών, ο 10ος στη σειρά, εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου με κάθε επισημότητα, παρουσία αρχών και φορέων του τόπου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο νέος παιδικός σταθμός, ένας σύγχρονος χώρος αγωγής και διαμονής για τα παιδιά βρεφικής και προσχολικής ηλικίας, αποτελεί σημαντική κοινωνική παροχή για νέα ζευγάρια που θα μπορούν να αφήσουν σε ασφαλές μέρος τα παιδιά τους και να εργαστούν καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες της οικογένειας. Αποτελεί σημαντικό στήριγμα για τις εργαζόμενες μητέρες, αλλά και προθάλαμο κοινωνικοποίησης των παιδιών και της εισαγωγής τους στη μάθηση και τη γνώση.

Ο Παιδικός Σταθμός λειτούργησε φέτος για πρώτη φορά και φιλοξενεί πάνω από 40 παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών (ΔΗ.Φ.Α.) Γιώργος Δασκαλάκης, η μετατροπή  ενός άδειου κτιρίου σε Παιδικό Σταθμό, ήταν μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία, που απαιτούσε την προσήλωση και την αφοσίωση της Διοίκησης και του προσωπικού της ΔΗΦΑ, καθώς επίσης του Δημάρχου  και των Υπηρεσιών του Δήμου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός εξέφρασε την ικανοποίησή του που ο Δήμος Αχαρνών είναι σε θέση να προσφέρει μια σημαντική κοινωνική παροχή προς τους γονείς, και κυρίως να προσφέρει έναν ασφαλή χώρο κοινωνικοποίησης και εκπαίδευσης των παιδιών στην πιο τρυφερή τους ηλικία, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:” Το συγκεκριμένο έργο ξεκίνησε επί δημαρχίας Παναγιώτη Φωτιάδη και συνεχίστηκε από την επόμενη δημοτική αρχή για να έρθουμε εμείς με τη σειρά μας, μεθοδικά, να κάνουμε πραγματικότητα τη λειτουργία του. Η υποδομή, ο εξοπλισμός και κυρίως το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους δημότες μας. Υπηρεσίες που αρμόζουν στους εργαζόμενους ανθρώπους και τους ανθρώπους του μόχθου, που ανεβαίνουν καθημερινά τον δικό τους “Γολγοθά”. Καθήκον μας είναι, να συνεχίσουμε ακούραστοι και με το ίδιο σθένος να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας αυτά που δικαιούνται: δηλαδή, μια ανθρώπινη και σύγχρονη πόλη που έχει σαν προτεραιότητα τον άνθρωπο”


Στην εκδήλωση εγκαινίων λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού στην περιοχή Αγριλέζας παραβρέθηκαν οι βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής, κ.κ. Γιάννης Δέδες, Πάνος Σκουρολιάκος και Κωνσταντίνος Κατσίκης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Σπύρος Πάντζας και Γιάννης Σμέρος, αντιδήμαρχοι, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ  κ.α

paidikos_stathmos_agrileza1 Παιδικός Σταθμός Αγριλέζας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: