11.1 C
Athens
5 Δεκεμβρίου 2019
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΦΥΛΗ Προσεβλήθη η Τζένη Μπάρα από δημοσίευμα της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ αλλά... κουβέντα για...

Προσεβλήθη η Τζένη Μπάρα από δημοσίευμα της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ αλλά… κουβέντα για το “πανδαιμόνιο” με τα προνοιακά επιδόματα

- Advertisement -

Προσβεβλημένη δηλώνει από το δημοσίευμα της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ για την καθυστέρηση στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Τζένη Μπάρα, επιχειρώντας παράλληλα να δείξει ότι έγινε για αντιπολιτευτικούς λόγους. Για το γεγονός, ωστόσο, ότι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι δικαιούχοι των επιδομάτων – άτομα με αναπηρίες – έφτασαν μέχρι το γραφείο του υπουργού για να μπορέσουν να πάρουν τα χρήματα, δε λέει ούτε κουβέντα.

Το “άσπρο – μαύρο” επιχείρησε να κάνει η κα Μπάρα, υποβαθμίζοντας το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τα προνοιακά επιδόματα τις προηγούμενες ημέρες στο δήμο Φυλής, τα οποία δόθηκαν με, τουλάχιστον, δέκα ημέρες καθυστέρηση σε σχέση με τους άλλους δήμους. Η προσπάθειά της ωστόσο να αποδώσει αντιπολιτευτικά κίνητρα στο δημοσίευμα της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ, όταν όλοι οι υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας έζησαν το πανδαιμόνιο που έγινε από τους δικαιούχους (επαναλαμβάνουμε άτομα με αναπηρία), είναι τουλάχιστον αστεία.

- Advertisement -
- Advertisement -

Όπως, τουλάχιστον αστεία, είναι και η προσπάθειά της να συγκινήσει χαρακτηρίζοντας ακατανόητη την αναφορά στο γάμο της κόρης της. Διότι η κα Μπάρα γνωρίζει πολύ καλά πως θα ήταν πράγματι “ακατανόητη και αναίτια” η συγκεκριμένη αναφορά, αν, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έδινε άδεια από τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής στους εργαζόμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας, ως ένα μικρό “bonus” για το γάμο του παιδιού της. Την ώρα, ακριβώς, που δεκάδες δικαιούχοι αγωνιούσαν για να αν θα πάρουν ή όχι το επίδομα και δε θα υπήρχε κανείς στην υπηρεσία να τους εξηγήσει ή να τους καθησυχάσει!

Όσο για την ανάληψη από το δήμο της καταβολής των προνοιακών επιδομάτων, καλό θα ήταν να μην το ξαναπει η κα Μπάρα, καθώς (και πάλι) γνωρίζει πολύ καλά ότι έγινε όχι επειδή η διοίκηση του δήμου σκέφτηκε να μην ταλαιπωρεί τους δικαιούχους που πήγαιναν στην Ελευσίνα αλλά γιατί υποχρεώθηκε να το κάνει, όπως υποχρεώθηκαν όλοι οι δήμοι.

Κατά τα άλλα, ευχόμαστε πραγματικά στην κόρη της κας Μπάρα κάθε ευτυχία. Αλλά θα τη συμβουλεύαμε, άλλη φορά να μην απαντά ενώ γνωρίζει ότι έχει διαπράξει ατόπημα. Γιατί, αν δεν το είχε κάνει, να είναι σίγουρη ότι η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ ουδέποτε θα ασχολιόταν μαζί της…

 

Παραθέτουμε την απάντηση της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής για το “προσβλητικό” δημοσίευμα του doxthi.gr:

“ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΖΕΝΗΣ ΜΠΑΡΑ

Έχουμε από καιρό παρατηρήσει ότι η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τον ανθρώπινο πόνο για αντιπολιτευτικούς λόγους. Διαβάζουμε, δυστυχώς, εμετικά δημοσιεύματα που επιρρίπτουν ευθύνες στο Δήμο για τις διακοπές της ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά συνδημοτών μας από τη ΔΕΗ, ενώ ο καθένας γνωρίζει ότι είναι εντελώς αναρμόδιος.

Όμως δεν φανταζόμασταν ότι η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ θα επιχειρούσε να εκμεταλλευτεί μια μικρή καθυστέρηση στην πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων για να πλήξει την Αντιδήμαρχο κα Τζένη Μπάρα η οποία δίνει καθημερινό αγώνα για τη στήριξη των συνδημοτών μας. Καθυστέρηση που σε καμιά περίπτωση δεν οφείλεται σε αυτήν, αλλά σε καθαρά διαδικαστικούς λόγους.

Το προσβλητικό αυτό δημοσίευμα ξεπερνάει τα όρια του αίσχους, όχι μόνο λόγω του ύφους του, αλλά και λόγω της αναίτιας κι ακατανόητης ανάμειξης του ιερού για τον κάθε γονιό γάμο του παιδιού του κι εν προκειμένω της θυγατέρας της κας Τζένης Μπάρα.

Η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ, αντί να κατηγορεί, όφειλε να επαινέσει τη σημερινή διοίκηση του Δήμου που ανέλαβε την κατάθεση, έλεγχο και πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων, ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι συνδημότες μας μεταβαίνοντας στην Ελευσίνα.

Κατανοούμε τη νοσταλγία της για αλήστου μνήμης πρόσωπα και καταστάσεις.

Όμως για δημοσιεύματα, όπως το προκείμενο, δεν τίθεται θέμα δεοντολογίας, αλλά συκοφαντικής δυσφήμισης. Κι όσο νωρίτερα το κατανοήσει τόσο το καλύτερο”.

- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Συμβουλευτικό σταθμό για την Άνοια αποκτά ο Δήμος Φυλής

Συμβουλευτικό σταθμό για την Άνοια εγκαινιάζει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 ο Δήμος Φυλής. Η νέα δημοτική...

Άγνωστοι εισέβαλαν με Ι.Χ στο κατάστημα της Wind στις Αχαρνές

Άγνωστοι εισέβαλαν με ΙΧ αυτοκίνητο σε κατάστημα της WIND, τα ξημερώματα στην λεωφόρο Πάρνηθος 10 στις Αχαρνές και άρπαξαν...

Νίκος Ζενέτος: “Είμαστε ανοιχτοί στην πολιτική σύγκλιση, όχι στη συναλλαγή”

Παράθυρο συνεργασίας με δημοτικούς συμβούλους ή παρατάξεις της αντιπολίτευσης, στη βάση πολιτικής σύγκλισης και όχι συναλλαγής, άνοιξε με συνέντευξή του στο...

Meteoacharnes: Άνοδος θερμοκρασίας χωρίς βροχές. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή

Ήταν μια κακοκαιρία 24ωρη, που πέρασε. Για τη Βόρεια και κεντρική Ελλάδα βέβαια έδωσε την πρώτη χιονόπτωση για την...
- Advertisment -