KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

ΑΧΑΡΝΕΣ

Τακτικές οι διανομές τροφίμων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του δήμου Αχαρνών

29/11/2016 11:07
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Με τακτικές διανομές που φτάνουν ακόμη και τις δυο ανά εβδομάδα, η Διεύθυνση Κοινωνικής πολιτικής του δήμου Αχαρνών στηρίζει εμπράκτως τους 2500 και πλέον δικαιούχους που είναι καταγεγραμμένοι στο μητρώο της. Στο πνεύμα,αυτό, διένειμε πάνω από 128 τόνους τρόφιμα σε καταγεγραμμένους δικαιούχους κατά τον μήνα Νοέμβριο.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Οι διανομές τροφίμων πραγματοποιήθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών κατά τις ημερομηνίες 1, 8, 9, 10, 16, 22 και 23 Νοεμβρίου 2016.Κατά τις συγκεκριμένες διανομές της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών παρέλαβαν, ακτινίδια, δαμάσκηνα, πορτοκάλια, πατάτες, φέτα, μανταρίνια και ντομάτες.

Την ικανοποίησή του για τον αριθμό και την περιοδικότητα των διανομών εξέφρασε ο δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός , τονίζοντας ότι “αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση όλων μας η παροχή κάθε δυνατής βοήθειας προς τους συμπολίτες μας, οι οποίοι στερούνται βασικών αγαθών και αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητά τους”. Από την πλευρά της,η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής εξήρε τις προσπάθειες του προσωπικού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και των εθελοντών, οι οποίοι ανταπεξέρχονται με προθυμία και επαγγελματισμό στο απαιτητικό πρόγραμμα των διανομών, που έχουν σαν στόχο την ουσιαστική υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων του Δήμου.

 

dianomes-koin-politiki06

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: