KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

ΑΧΑΡΝΕΣ

Σε αδιέξοδο η ΔΙΕΞΟΔΟΣ στις Αχαρνές

02/02/2011 18:18
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

ΔιέξοδοςΔεν υπάρχει πρόθεση να κλείσει το Κέντρο Πρόληψης χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών Αχαρνών- Θρακομακεδόνων «ΔΙΕΞΟΔΟΣ», όπως ξεκαθάρισαν στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σωτήρης Ντούρος και ο γ.γ. του Δήμου Νίκος Κρημνιανιώτης.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Το θέμα προέκυψε, όταν μετά την συνάντηση που είχαν οι εργαζόμενοι με τον κ. Κρημνιανιώτη, υπήρξε έντονη φημολογία περί μη συνέχισης της λειτουργίας του Κέντρου, καθώς πρέπει να οριστεί νέα διοίκηση. Μάλιστα, ο επιστημονικός υπεύθυνος του κέντρου Παναγιώτης Τριανταφύλλου, σε επιστολή που ανέγνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ζήτησε, μεταξύ άλλων, την συνέχιση της λειτουργίας μέχρι την επικείμενη νομοθετική ρύθμιση.

Τόσο ο Δήμαρχος Αχαρνών, όσο και ο Γενικός Γραμματέας αναγκάστηκαν να εξηγήσουν πως δεν υπάρχει διάθεση για κλείσιμο του κέντρου αλλά ανάγκη για αλλαγή στο καταστατικό. Μέχρι τώρα στο καταστατικό προβλεπόταν το διοικητικό συμβούλιο να απαρτίζεται από εκπροσώπους από τον δήμο Αχαρνών, την περιφέρεια, τον ΟΑΔΑ, το ΚΥΠΕΚΟ, την Ένωση Γονέων, την κοινότητα Θρακομακεδόνων και τον Σύλλογο γυναικών Θρακομακεδόνων, γεγονός που βρίσκει αντίθετη την νέα διοίκηση του δήμου.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Κρημνιανιώτης επεσήμανε την ανάγκη, «να μπουν κοινωνικοί φορείς στην διοίκηση του Κέντρου και ο δήμος να έχει έναν εκπρόσωπο, να αλλάξει το καταστατικό. Μέχρι τότε, πάντως, θα παραμείνει ανοικτό».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Σαββίδης που διατελούσε χρέη ταμία δέχτηκε να παραμείνει στην θέση του, έως ότου λυθεί το ζήτημα.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: