9.1 C
Athens
6 Δεκεμβρίου 2019
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΦΥΛΗ "Στρίμωξε" άγρια τη διοίκηση ο Κώστας Παπαϊωάννου για τα έξοδα προβολής των...

“Στρίμωξε” άγρια τη διοίκηση ο Κώστας Παπαϊωάννου για τα έξοδα προβολής των παιδικών σταθμών. Υπονόησε ότι τα χρήματα θα πάνε στη νέα εφημερίδα του Καμπόλη (βίντεο)

- Advertisement -

Έχει θητεύσει 4 χρόνια ως πρόεδρος των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων και μάλιστα με μια εξαιρετικά επιτυχημένη, κατά γενική ομολογία, θητεία, αφού επί των ημερών του και ημερών της διοίκησης Μπουραΐμη, οι παιδικοί σταθμοί απογειώθηκαν τόσο σε παιδαγωγικό, όσο και υλικό επίπεδο. Ως εκ τούτου θα ήταν μάλλον οξύμωρο να προσπαθήσει κάποιος να κοροϊδέψει τον Κώστα Παπαϊωάννου, όπως προσπάθησε να κάνει στο δημοτικό συμβούλιο η διοίκηση Παππού, γεγονός που φάνηκε όταν στις ερωτήσεις που έθετε, έπαιρνε ασαφείς απαντήσεις.

Αιτία ήταν η ύπαρξη ενός κωδικού στον προϋπολογισμό του 2017 των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου, μέσα στον οποίο υπάρχει κονδύλι 10.000 και 2.000 ευρώ αντίστοιχα για έξοδα προβολής τους. Παρά την επίμονη προσπάθεια του κ. Παπαϊωάννου να μάθει που προορίζεται να δοθούν τα συγκεκριμένα χρήματα, οι εξηγήσεις που πήρε δεν ήταν ικανοποιητικές.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξέφρασε την απορία σε ποια προβολή αφορούν αυτά τα χρήματα, εφόσον οι παιδικοί σταθμοί έχουν ιστοσελίδα ενώ προβάλλονται και μέσα από το γραφείο Τύπου του δήμου, και διερωτήθηκε αν θα αφορούν στην προβολή σε κάποια τοπική εφημερίδα. «Αν χρειαστεί θα το κάνουμε και αυτό» είπε ο κ. Καμπόλης, απαντώντας για λογαριασμό του προέδρου των παιδικών Άνω Λιοσίων Παναγιώτη Καμαρινόπουλου, όταν είδε ότι τα «πράγματα» ζορίστηκαν από την πίεση που ασκούσε ο Κώστας Παπαϊωάννου.

Επιπλέον, ένταση προκλήθηκε μεταξύ των κ. Καμπόλη και Παπαϊωάννου, όταν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του είπε ότι έχει υποχρέωση να παρίσταται στις συνεδριάσεις των διοικητικών συμβουλίων του νομικού προσώπου και να καταθέτει εκεί τις αντιρρήσεις του. «Εγώ το πρωί δουλεύω, δεν κάθομαι. Και επειδή είστε άδικος και δε με σέβεστε, όπως δε σέβεστε τίποτα, τα διοικητικά συμβούλια να τα ορίζετε στο εξής 2 η ώρα το μεσημέρι, για να μπορώ να παρίσταμαι» απάντησε ο Κώστας Παπαϊωάννου.

 

 

Παρέμβαση στην έντονη συζήτηση έκανε και ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο οποίος «γαλαντόμος» όπως πάντα, αφού ζήτησε να μάθει πόσα χρήματα είχαν μπει για την προβολή των σταθμών, «διπλασίασε» το ποσό στα 20.000 ευρώ! «Βάλτε και 1 εκατομμύριο ευρώ, αν θέλετε, αλλά πείτε μας που θα διατεθεί αυτό το ποσό» σημείωσε ο κ. Παπαϊωάννου, ο οποίος δεν πήρε απάντηση ούτε από το δήμαρχο, γεγονός που τον ανάγκασε να επισημάνει: “Κατάλαβα πολύ καλά γιατί δε θέλετε να πείτε. Ο κωδικός, δηλαδή τα χρήματα, προορίζονται για τη νέα εφημερίδα του δήμου”.

 

 

“Φιλότιμες” προσπάθειες να εξηγήσει τα… ανεξήγητα έκανε και ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, ο οποίος αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι τα χρήματα προορίζονται για προβολή σε έντυπη εφημερίδα αλλά όχι στη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ αφού δε “σιγοντάρει τους δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης του δήμου!”

 

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με πληροφορίες, στους νέους προϋπολογισμούς τους όλα τα νομικά πρόσωπα του δήμου υποχρεώθηκαν να προσθέσουν κωδικό για έξοδα προβολής, τα οποία οι κακές γλώσσες λένε ότι προορίζονται για την έκδοση της νέας εφημερίδας «Φυλή Free Press», συνεκδότρια της οποίας είναι η ειδική συνεργάτης του δημάρχου και γραμματέας του Δημήτρη Καμπόλη, Ιωάννα Ζαλοκώστα.

- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Φανοποιείο Καρτέρης στα Άνω Λιόσια

Διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, όπως τεχνογνωσία, εξοπλισμό, άριστη εκπαίδευση και πρόσθετες παροχές που χρειάζεται ένα αξιόπιστο...

Προ των πυλών το 7ο γκαλά όπερας για το Τατόι

Για έβδομη συνεχή χρονιά διοργανώνεται το ετήσιο χριστουγεννιάτικο γκαλά όπερας από τον Σύλλογο Φίλων Κτήματος Τατοΐου με στόχο την ενίσχυση...

Εκδήλωση για τη γεροντολογία από Αντικαρκινική Αχαρνών-Φυλής και ΕΓΕ

«Η Γεροντολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου» είναι το θέμα που θα αναπτυχθεί στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν η αντικαρκινική Αχαρνών-Φυλής και το...

Τα αγαπημένα μας κλασικά αυτοκίνητα την Κυριακή στον Δήμο Ιλίου

Είναι παλιά, αγαπημένα και αξέχαστα. Όσα χρόνια και αν περάσουν, τα κλασικά αυτοκίνητα θα κατέχουν πάντα μια θέση στη μνήμη και...
- Advertisment -