11.4 C
Athens
7 Ιουλίου 2020
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΦΥΛΗ "Στρίμωξε" άγρια τη διοίκηση ο Κώστας Παπαϊωάννου για τα έξοδα προβολής των...

“Στρίμωξε” άγρια τη διοίκηση ο Κώστας Παπαϊωάννου για τα έξοδα προβολής των παιδικών σταθμών. Υπονόησε ότι τα χρήματα θα πάνε στη νέα εφημερίδα του Καμπόλη (βίντεο)

- Advertisement -

Έχει θητεύσει 4 χρόνια ως πρόεδρος των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων και μάλιστα με μια εξαιρετικά επιτυχημένη, κατά γενική ομολογία, θητεία, αφού επί των ημερών του και ημερών της διοίκησης Μπουραΐμη, οι παιδικοί σταθμοί απογειώθηκαν τόσο σε παιδαγωγικό, όσο και υλικό επίπεδο. Ως εκ τούτου θα ήταν μάλλον οξύμωρο να προσπαθήσει κάποιος να κοροϊδέψει τον Κώστα Παπαϊωάννου, όπως προσπάθησε να κάνει στο δημοτικό συμβούλιο η διοίκηση Παππού, γεγονός που φάνηκε όταν στις ερωτήσεις που έθετε, έπαιρνε ασαφείς απαντήσεις.

Αιτία ήταν η ύπαρξη ενός κωδικού στον προϋπολογισμό του 2017 των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου, μέσα στον οποίο υπάρχει κονδύλι 10.000 και 2.000 ευρώ αντίστοιχα για έξοδα προβολής τους. Παρά την επίμονη προσπάθεια του κ. Παπαϊωάννου να μάθει που προορίζεται να δοθούν τα συγκεκριμένα χρήματα, οι εξηγήσεις που πήρε δεν ήταν ικανοποιητικές.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξέφρασε την απορία σε ποια προβολή αφορούν αυτά τα χρήματα, εφόσον οι παιδικοί σταθμοί έχουν ιστοσελίδα ενώ προβάλλονται και μέσα από το γραφείο Τύπου του δήμου, και διερωτήθηκε αν θα αφορούν στην προβολή σε κάποια τοπική εφημερίδα. «Αν χρειαστεί θα το κάνουμε και αυτό» είπε ο κ. Καμπόλης, απαντώντας για λογαριασμό του προέδρου των παιδικών Άνω Λιοσίων Παναγιώτη Καμαρινόπουλου, όταν είδε ότι τα «πράγματα» ζορίστηκαν από την πίεση που ασκούσε ο Κώστας Παπαϊωάννου.

Επιπλέον, ένταση προκλήθηκε μεταξύ των κ. Καμπόλη και Παπαϊωάννου, όταν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του είπε ότι έχει υποχρέωση να παρίσταται στις συνεδριάσεις των διοικητικών συμβουλίων του νομικού προσώπου και να καταθέτει εκεί τις αντιρρήσεις του. «Εγώ το πρωί δουλεύω, δεν κάθομαι. Και επειδή είστε άδικος και δε με σέβεστε, όπως δε σέβεστε τίποτα, τα διοικητικά συμβούλια να τα ορίζετε στο εξής 2 η ώρα το μεσημέρι, για να μπορώ να παρίσταμαι» απάντησε ο Κώστας Παπαϊωάννου.

 

 

Παρέμβαση στην έντονη συζήτηση έκανε και ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο οποίος «γαλαντόμος» όπως πάντα, αφού ζήτησε να μάθει πόσα χρήματα είχαν μπει για την προβολή των σταθμών, «διπλασίασε» το ποσό στα 20.000 ευρώ! «Βάλτε και 1 εκατομμύριο ευρώ, αν θέλετε, αλλά πείτε μας που θα διατεθεί αυτό το ποσό» σημείωσε ο κ. Παπαϊωάννου, ο οποίος δεν πήρε απάντηση ούτε από το δήμαρχο, γεγονός που τον ανάγκασε να επισημάνει: “Κατάλαβα πολύ καλά γιατί δε θέλετε να πείτε. Ο κωδικός, δηλαδή τα χρήματα, προορίζονται για τη νέα εφημερίδα του δήμου”.

 

 

“Φιλότιμες” προσπάθειες να εξηγήσει τα… ανεξήγητα έκανε και ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, ο οποίος αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι τα χρήματα προορίζονται για προβολή σε έντυπη εφημερίδα αλλά όχι στη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ αφού δε “σιγοντάρει τους δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης του δήμου!”

 

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με πληροφορίες, στους νέους προϋπολογισμούς τους όλα τα νομικά πρόσωπα του δήμου υποχρεώθηκαν να προσθέσουν κωδικό για έξοδα προβολής, τα οποία οι κακές γλώσσες λένε ότι προορίζονται για την έκδοση της νέας εφημερίδας «Φυλή Free Press», συνεκδότρια της οποίας είναι η ειδική συνεργάτης του δημάρχου και γραμματέας του Δημήτρη Καμπόλη, Ιωάννα Ζαλοκώστα.

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Του Αγίου… καρέκλα τη Δευτέρα μέχρι και το μεσημέρι. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή από το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Και έρχεται η παροδική σημαντική αλλαγή του καιρού με έντονες βροχοπτώσεις τη Δευτέρα, όπως ήδη σας έχουμε προϊδεάσει από την προηγούμενη βδομάδα. Η νέα...

Άγρια καταδίωξη της ΟΠΚΕ στις Αχαρνές για τη σύλληψη ληστών. Μεταξύ αυτών ένας 17χρονος

Συνελήφθησαν στις Αχαρνές, ύστερα από καταδίωξη, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, 3 άτομα ηλικίας 17, 21 και 23 ετών, μέλη σπείρας, που κατηγορούνται για τα...

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τα δωρεάν μαθήματα στο Κέντρο Μάθησης Η/Υ Φυλής

Συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς οι αιτήσεις συμμετοχής στα δωρεάν μαθήματα του Κέντρου Μάθησης Η/Υ Φυλής για το νέο σχολικό έτος 2019 -20 στα τμήματα...

Το πρόβλημα με το Σχέδιο Πόλης είναι εκρηκτικό στο Πανόραμα Αχαρνών!

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο έκανε ο Σύλλογος «Πανόραμα εν Δράσει» , που εκπροσωπεί τους κατοίκους της περιοχής Πανοράματος, αναφορικά με τα προβλήματα που υπάρχουν...
- Advertisment -