KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων εναντίον Σχολικής Επιτροπής Αχαρνών

02/11/2011 08:52
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

ΣχολειοΓια δυσλειτουργία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που έχει ως αποτέλεσμα την παρεμπόδιση του έργου των Διευθυντών των σχολείων και τη δυσχερή λειτουργία των Δημοτικών κάνουν λόγο οι Διευθυντές όλων των Δημοτικών του Δήμου Αχαρνών, σε επιστολή που απέστειλαν προς τους αρμόδιους.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή, η σχολική επιτροπή Π.Ε δεν έχει προβεί ακόμα σε καμία κατανομή χρηματικών ποσών, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η ομαλή λειτουργία των σχολείων. Επιπλέον, όπως αναφέρεται ενώ έχουν κατατεθεί στο λογαριασμό της σχολικής επιτροπής τα υπόλοιπα των ταμείων των παλαιών σχολικών επιτροπών, που υπολογίζονται σε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ και έχουν δοθεί στο Δήμο οι τρεις πρώτες δόσεις για το 2011, δεν έχει κατανεμηθεί κανένα ποσό στις σχολικές μονάδες.

Οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων των Αχαρνών, πέρα από τα οικονομικά ζητήματα και την τακτοποίησή τους ζητάνε τη σύννομη και αξιοπρεπή συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων .

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: