KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΖΩΗ

Εξοπλιστείτε κατάλληλα για ορειβασία-κυνήγι: Αδιάβροχα μπουφάν και παπούτσια σε super τιμές

06/01/2017 10:55
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Πως θα απολαύσετε καλύτερα τις αγαπημένες σας δραστηριότητες; Η ορειβασία, το κυνήγι και γενικά οι outdoorδραστηριότητες εκτός από ανεπανάληπτη εμπειρία είναι και ένας τρόπος για να καλλιεργείτε τις δεξιότητές σας στα αγαπημένα σας σπορ και χόμπι.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Προετοιμαστείτε κατάλληλα, καλύπτοντας μία-μία τις ανάγκες σας

Ανάλογα με το χόμπι που καταπιάνεστε είναι πολύ σημαντικό να στρέφετε την προσοχή σας σε συγκεκριμένο εξοπλισμό. Για παράδειγμα στην ορειβασία είναι απαραίτητο να δίνετε έμφαση στην επιλογή του παπουτσιού, στο κυνήγι αντίθετα πρέπει να έχετε ελευθερία στο σώμα, άρα η ένδυση και το μπουφάν είναι χαρακτηριστικές επιλογές.

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία και οικονομικά!

Μποτάκι Acuσε προσφορά

 

http://www.survival.gr/image/cache/data/product/487-050_aku_winter_-200x200.jpg

 

Άρβυλο πεζοπορίας και ορειβασίας, ιδανικό για χειμώνα και για δραστηριότητες που απαιτούν ένα πραγματικά αδιάβροχο παπούτσι για extra άνεση και γρήγορους ελιγμούς όπου χρειάζεται.

Από την κορυφαία εταιρεία AcuWinter από δέρμα Suede με αδιάβροχη μεμβράνη και πολλά διαθέσιμα νούμερα για να επιλέξετε. Αυτή την στιγμή το μποτάκι βρίσκεται σε προσφορά από το onlineκατάστημα Survival.

Όλα τα αδιάβροχα μποτάκια που θα βρείτε είναι κατάλληλα για ψυχρά κλίματα και για τις δραστηριότητες της ορειβασίας και της πεζοπορίας. Βρείτε τα αδιάβροχα μποτάκια που ψάχνατε, σε χαμηλές τιμές!

Χακί μπουφάν με αναπνέον νάυλον

 

http://www.survival.gr/image/cache/data/product/2004_-600x600.jpg

Θέλετε σίγουρα ένα καλό αντιανεμικό, αδιάβροχο και κατάλληλο μπουφάν για οποιαδήποτε δραστηριότητα κοντά στην φύση. Μία από τις κορυφαίες επιλογές για την κυνηγετική ή αθλητική δραστηριοποίησή σας στο δάσος είναι το ΠΑΡΚΑ H2O ECWCS GEN.

Το χρώμα του είναι ιδανικό για να χάνεστε στο δάσος και την φύση, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνετε με ασφάλεια και προστασία τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Τα αδιάβροχα μπουφάν που θα βρείτε online, είναι κατάλληλα για όλες τις δραστηριότητες, ορειβασία, κυνήγι, απλή πεζοπορία, ενώ σε καταστάσεις παγετού σας κρατάνε στην κατάλληλη θερμοκρασία.

Γιατί Survival;

Επιλέξτε μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Survival τον εξοπλισμό που θέλετε για να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση! Εκτός από αδιάβροχα μπουφάν και παπούτσια, θα βρείτε παντελόνια, ισοθερμικά και θερμοεσώρουχα, καθώς και μία μεγάλη ποικιλία σε πολυεργαλεία, είδη επιβίωσης, όπλα κ.α.

Μην ξεχνάτε ότι θα βρείτε Δωρεάν μεταφορικά για άνω των 60€ αγορές, εκπτωτικά κουπόνια, ενώ στα φυσικά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας κάθε Σαββατοκύριακο οι εκπτώσεις φτάνουν το 20% σε όλα τα είδη!

Ξεκινήστε τις ηλεκτρονικές σας αγορές, μπαίνοντας στο Survival!

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: