KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Σημαντική διάκριση για το σύλλογο Νέων Φυλής “Η ΦΥΛΗ” από την UNESCO

09/01/2017 14:18
Ανανεώθηκε 09/01/2017 14:20
2 '
σύλλογο Νέων Φυλής "Η ΦΥΛΗ", UNESCO Πειραιώς και Νήσων, δήμος Φυλής
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μια τιμητική διάκριση για το σύλλογο Νέων Φυλής “Η ΦΥΛΗ” επεφύλαξε η UNESCO Πειραιώς και Νήσων, βραβεύοντας τα μέλη του για τη συμβολή τους στη στήριξη του Δικτύου Μονίμων Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Την τιμητική πλακέτα απένειμε στον πρόεδρο του συλλόγου Νέων “Η ΦΥΛΗ” Κωνσταντίνο Πίνη, ο πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων Ιωάννης Μαρωνίτης, επισημαίνοντας ότι στήριξαν το έργο του Ομίλου με όλη τους την ψυχή και χωρίς να τους ζητηθεί.

Από την πλευρά του, ο κ. Πίνης χαρακτήρισε σημαντική τιμή για το σύλλογο Νέων “Η ΦΥΛΗ” την επιβράβευση από τον Όμιλο UNESCO, τον οποίο και συνεχάρη για το τεράστιο πολιτιστικό, κοινωνικό αλλά και αθλητικό έργο που επιτελεί. “Ένα σημαντικό έργο που θα πρέπει να συνεχιστεί με την βοήθεια όλων μας και ιδιαίτερα της πολιτείας, η οποία θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε τέτοια θέματα καθώς εμπνέουν ειδικά εμάς τους νέους” τόνισε και σημείωσε ότι ο εθελοντισμός, η ανάδειξη των προβλημάτων των νέων και η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς αποτελούν για το σύλλογο Νέων τους βασικούς στόχους ίδρυσης και λειτουργίας του.

Να σημειωθεί, ότι στην εκδήλωση της UNESCO που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton βραβεύτηκαν, εκτός από τους χορηγούς, σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο των Τεχνών και του Πολιτισμού. Το σύλλογο Νέων Φυλής “Η ΦΥΛΗ” εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνος Πίνης και ο γενικός γραμματέας Γεώργιος Σερέπας, οι οποίοι ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τη Βάσια Παπαθανασίου (Κοινωνική Λειτουργό στις δομές της Unesco) για το ενδιαφέρον και τη βοήθειά της.

 

σύλλογο Νέων Φυλής "Η ΦΥΛΗ", UNESCO Πειραιώς και Νήσων, δήμος Φυλής
Ο Ιωάννης Μαρωνίτης απονείμει τιμητική πλακέτα στον Κωνσταντίνο Πίνη
σύλλογο Νέων Φυλής "Η ΦΥΛΗ", UNESCO Πειραιώς και Νήσων, δήμος Φυλής
Η τιμητική διάκριση για τη στήριξη του συλλόγου Νέων στον όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: