KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

HOT STORY

Σε νέα κτίρια οι υπηρεσίες των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων και των σχολικών επιτροπών λόγω της πυρκαγιάς (φωτό)

19/01/2017 14:08
Ανανεώθηκε 19/01/2017 14:32
1 '
πυρκαγιά, παιδικοί σταθμοί, Άνω Λιοσίων, σχολική επιτροπή
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Σε νέα κτίρια μεταφέρονται ήδη οι εργαζόμενοι των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων καθώς και της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, ύστερα από την πυρκαγιά που ξέσπασε περίπου στις 2 και μισή μετά τα μεσάνυχτα, στο κτίριο όπου στεγάζονταν οι υπηρεσίες επί της οδού Στέλιου Μηγιάκη στον οικισμό Γεννηματά.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξεκίνησε από τον προθάλαμο του γραφείου του προέδρου των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτη Καμαρινόπουλου, έκαψε ολοσχερώς δυο γραφεία και επεκτάθηκε και στο διάδρομο. Πυκνοί καπνοί και μαύρη σκόνη κάλυψαν, επίσης, τον όροφο όπου βρίσκονται τα γραφεία των δυο σχολικών επιτροπών.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση, ωστόσο θεωρείται πολύ πιθανό να προκλήθηκε από κάποιο θερμαντικό σώμα που είχε ξεχαστεί αναμμένο. Να σημειωθεί, ότι η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε άλλους ορόφους ενώ το τζάμι του παραθύρου πιθανολογείται ότι έσπασε από την έντονη θερμότητα και όχι από κάποιο εξωτερικό παράγοντα, δεδομένου ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες, δε βρέθηκαν σπασμένα γυαλιά στο πάτωμα.

Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων θα στεγαστεί στο χώρο του παιδικού σταθμού Ζωφριάς, η πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή στο κτίριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας ενώ η δευτεροβάθμια μεταφέρθηκε ήδη στο κτίριο της Πολεοδομίας που βρίσκεται ήδη στην Κρητικού πελάγους.

 

πυρκαγιά, παιδικοί σταθμοί, Άνω Λιοσίων, σχολική επιτροπή πυρκαγιά, παιδικοί σταθμοί, Άνω Λιοσίων, σχολική επιτροπή πυρκαγιά, παιδικοί σταθμοί, Άνω Λιοσίων, σχολική επιτροπή πυρκαγιά, παιδικοί σταθμοί, Άνω Λιοσίων, σχολική επιτροπή πυρκαγιά, παιδικοί σταθμοί, Άνω Λιοσίων, σχολική επιτροπή

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: