KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Κοπή πίτας με βραβεύσεις από τον σύλλογο Κρητών Αχαρνών

19/01/2012 20:18
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Πιτα Κρητων ΑχαρνωνΑξέχαστη θα μείνει η φετεινή κοπή της πίτας του συλλόγου Κρητών Αχαρνών. Αξέχαστη για πολλούς και διάφορους λόγους. Για την φιλοξενία που ξεχείλιζε στα πρόσωπα των διοργανωτών. Για την αθρόα προσέλευση του κόσμου, δείγμα της αποδοχής που έχει ο σύλλογος στην κοινωνία. Για την βράβευση του συλλόγου, στο πρόσωπο του προέδρου του, από το Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων, για το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει στον τομέα της Εθελοντικής αιμοδοσίας, έχοντας καταφέρει να ευαισθητοποιήσει πλήθος μελών του, ώστε με το αίμα τους να προσφέρουν ζωή σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Μανιδάκης ζήτησε από τον κόσμο όπως και από τη Δημοτικής αρχή να παραμείνουν στο πλευρό του συλλόγου παρά τις δυσκολίες. «Ζούμε σε δύσκολες εποχές και όταν δεν σας έχουμε εδώ, κοντά μας, δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα. Γι’ αυτό και σας καλώ να συμμετέχετε μαζικά στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου και στις εκλογές που θα ακολουθήσουν» είπε ο κ Μανιδάκης.

Στη συνέχεια ο σύλλογος Κρητών τίμησε για τη βοήθειά του τον παιδίατρο Αθανάσιο Οικονόμου και ακολούθησαν τα χορευτικά του συλλόγου υπό τη συνοδεία λύρας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το πατροπαράδοτο κρητικό κέρασμα.

 

Πιτα Κρητων Αχαρνων1
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: