KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Με έπιπλα και αντικείμενα εξοπλίστηκε ο νέος παιδικός σταθμός στον Κόκκινο Μύλο

01/03/2017 09:40
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Με καρεκλάκια, τραπέζια, κρεβάτια κι άλλα απαραίτητα είδη εξοπλίστηκε ο νέος Παιδικός Σταθμός του δήμου Αχαρνών, στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου χάρις στη χορηγία της εταιρείας ΙΚΕΑ, μέλος του ομίλου Φουρλή.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο σταθμός ο οποίος παραδόθηκε διοικητικά, πριν από λίγο καιρό, ετοιμάζεται πυρετωδώς για να υποδεχθεί τους μικρούς μαθητές, το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβριο. Όσον αφορά στον εξοπλισμό παραδόθηκε και τοποθετήθηκε από εργάτες της εταιρείας στις εγκαταστάσεις του Σταθμού, παρουσία του προέδρου της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών Γιώργου Δασκαλάκη και στελεχών του Νομικού Προσώπου.
Ο κ. Δασκαλάκης ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο της εταιρείας κ. Κασιδάκη για την ένταξη του σταθμού στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη χορηγία δίνει μεγάλη ανάσα στον “αγώνα δρόμου” για τον εξοπλισμό και τη στελέχωση του σταθμού ώστε να λειτουργήσει με τη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Στον ρόλο και τη σημασία φορέων και εταιρειών οι οποίες δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο καλύπτοντας τις ανάγκες Νομικών προσώπων και υπηρεσιών του δήμου, αναφέρθηκε και ο δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός ο οποίος τόνισε ότι όλες οι προσπάθειες, πλέον, εστιάζονται στην έναρξη λειτουργίας του νέου Παιδικού Σταθμού στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου.


 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: