KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΑΧΑΡΝΕΣ

Τριήμερο δράσεων από το Καλλιτεχνικό Καφενείο των Αχαρνέων

24/05/2012 13:05
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

καλλιτεχνικο καφενειοΤα δρώμενα του Καλλιτεχνικού Καφενείου των Αχαρνέων, όλο, τον Ιούνιο θ’ ανακοινωθούν σήμερα μετά τις 19:00 στον υπέροχο χώρο του καφενείου. Αύριο, Παρασκευή, η έμπνευση, η δημιουργία και η πρωτοτυπία καλούνται να δηλώσουν το ενεργό παρόν τους.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Μικροί και μεγάλοι ας έλθουν (με μικροπράγματα, που μπορεί να έχουν σπίτι τους και είναι “άχρηστα”) και ας φτιάξουν με πράγματα που έχουν και με πράγματα που θα χορηγηθούν από το Καφενείο δημιουργίες που θα αποτελέσουν το μικρό λιθαράκι του καθενός μας για το Καφενείο, που αλλάζει και ζει όσο του προσφέρουμε όλοι μας!

Επίσης, πρωτότυπες ιδέες για δρώμενα και δράσεις του Καφενείου είναι ευπρόσδεκτες (αν όχι προαπαιτούμενες) για την είσοδο και έξοδο από το Καφενείο. Τέλος, την Κυριακή 27 Μαϊου, μετά τις 18:00 μ.μ, η Θεατρική Ομάδα Καλλιτεχνικού Καφενείου Αχαρνέων (ΘΟΚΚΑ) παίρνει την πρωτοβουλία και ξεκινά τη “Θεατρική Κυριακή”. Ένα πιλοτικό πρόγραμμα για μια μόνιμη θεατρική ημέρα την περίοδο 2012-2013. Έναρξη παραστάσεων στις 18.30 (αυστηρώς)!

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: