11.4 C
Athens
14 Ιουλίου 2020
No menu items!
Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ "Έφυγε" από τη ζωή ο Μιχάλης Τζαφέρος

“Έφυγε” από τη ζωή ο Μιχάλης Τζαφέρος

- Advertisement -

Έχασε την μάχη της ζωής, το πρωί της  Δευτέρας 6 Μαρτίου 2017, ο ευπατρίδης συμπολίτης μας, αγωνιστής της ζωής και μαχητής  για την ανάπτυξη και την πρόοδο της πόλης των Αχαρνών από το 1990  συνεχώς.

Η εξώδιος ακολουθία  θα τελεστεί  την Τρίτη 7 Μαρτίου και ώρα 13.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αχαρνών και στη συνέχεια η ταφή του στο Νέο Νεκροταφείο Αχαρνών.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Μιχάλης Τζαφέρος γεν­νήθηκε το 1945 στον Πισσώνα Ευβοίας από πατέρα Ευβοιώτη και μητέρα Αρβανίτισσα. Από το 1956 κά­τοικος Αθηνών και από το 1988 κατοικεί μόνιμα στις Αχαρνές. Παντρεμένος με την Χανιώτισσα Αθηνά Τζουγκαράκη από το 1974, απέκτησαν τρεις κόρες και έχουν εγγονάκια

Τελειόφοιτος της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού και με ανώτατη μόρφωση στους τομείς Marketing, Οικονο­μικών και Διοίκησης Ναυτι­λιακών Επιχειρήσεων και Νέας Τεχνολογίας.

Από το 1964-1979 υπήρξε Μηχανικός Εμπορικού Ναυ­τικού σε ποντοπόρα πλοία.

Από το 1980 μέχρι το 1994  Διοικητικό Στέλεχος Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων. Από το 1994 έως την συνταξιοδότηση του  υπήρξε  Διευθυντής μεγάλης πολυε­θνικής Ναυτιλιακής εταιρείας στην Ελλάδα και υπεύθυνος για την Κύπρο.

Ήταν μέλος της Ναυτιλιακής Λέσχης του Πειραιά.

Το  1990 ήρθε στις  Αχαρνές,, όπου στην περιοχή Νεάπολη, έκτισε το σπιτικό του. Αμέσως ενεργοποιήθηκε  για την ανάπτυξή της, την κατασκευή σχολικών μονάδων, νηπιαγωγείων, δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.

Κατ’ επανάληψη από το 1990 υπήρξε πρόεδρος συλλόγων γονέων 10ου Δημ. Σχολείου και 5ου Γυμνασίου, Γ. Γραμματέας του 1ου Γε­νικού Λυκείου και του Αθλητικού σωματείου «ΑΕΤΟΣ».

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και κατ’ επανάληψη πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Μενιδίου.

Είναι μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και εκλέγεται συνέχεια στα ανώτερα όργανα του Κινήματος της Βορείου Αττικής.

Έλαβε μέρος και στα  κοινά της Αυτοδιοίκησης.

Στις Νομαρχιακές εκλογές του 1994 συμμετείχε  ως υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος, στο Ψηφοδέλτιο του  Τάκη Παπανίκα

Στις Δημοτικές εκλογές του 1998 συμμετείχε  ως υποψήφιος  Δημοτικός Σύμβουλος στην Παράταξη  Δ.Κ.Α. και υποψήφιο Δήμαρχο τον Σωτήρη Ντούρο.

Στις Δημοτικές εκλογές του 2002 συμμετείχε και πάλι  ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο Ψηφοδέλτιο της Παράταξης Δ.Κ.Α.  με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάσο Μουστακάτο. Στις δημοτικές  εκλογές του 2006 δεν έλαβε μέρος τάχθηκε όμως στο πλευρό της Δημοτικής Παράταξης «Παναχαρναϊκή Κίνηση Αχαρνών» του Παναγιώτη Φωτιάδη.

Αρχές της τελευταίας εξαετίας, άρχισαν τα πρώτα προβλήματα  στην υγεία του. Τα πάλεψε όμως με  θάρρος και τόλμη. Η κατάσταση του επιδόθηκε τα δύο τελευταία χρόνια, Η μάχη του με τον καρκίνο ήταν άνιση. Αιωνία  η μνήμη του.

 

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Του Αγίου… καρέκλα τη Δευτέρα μέχρι και το μεσημέρι. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή από το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Και έρχεται η παροδική σημαντική αλλαγή του καιρού με έντονες βροχοπτώσεις τη Δευτέρα, όπως ήδη σας έχουμε προϊδεάσει από την προηγούμενη βδομάδα. Η νέα...

Άγρια καταδίωξη της ΟΠΚΕ στις Αχαρνές για τη σύλληψη ληστών. Μεταξύ αυτών ένας 17χρονος

Συνελήφθησαν στις Αχαρνές, ύστερα από καταδίωξη, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, 3 άτομα ηλικίας 17, 21 και 23 ετών, μέλη σπείρας, που κατηγορούνται για τα...

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τα δωρεάν μαθήματα στο Κέντρο Μάθησης Η/Υ Φυλής

Συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς οι αιτήσεις συμμετοχής στα δωρεάν μαθήματα του Κέντρου Μάθησης Η/Υ Φυλής για το νέο σχολικό έτος 2019 -20 στα τμήματα...

Το πρόβλημα με το Σχέδιο Πόλης είναι εκρηκτικό στο Πανόραμα Αχαρνών!

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο έκανε ο Σύλλογος «Πανόραμα εν Δράσει» , που εκπροσωπεί τους κατοίκους της περιοχής Πανοράματος, αναφορικά με τα προβλήματα που υπάρχουν...
- Advertisment -