KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Την επαναφορά της παλιάς διαδρομής του 724 ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών. Θέτει θέμα συγκοινωνιακής αναδιοργάνωσης της πόλης

14/03/2017 12:20
Ανανεώθηκε 14/03/2017 17:51
2 '
συγκοινωνία, ΟΑΣΑ, Λίμνη Άνω Λιοσίων, προτάσεις, διαβούλευση,λεωφορειακές γραμμές
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Την επαναφορά της λεωφορειακής γραμμής 724 που συνδέει την περιοχή των Θρακομακεδόνων με τη Νέα Ιωνία, στο πρότερο δρομολόγιο, πριν δηλαδή την τροποποίηση της διαδρομής από τον ΟΑΣΑ με μετεπιβίβαση από το Μεσονύχι, ζητά με ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Το θέμα έφερε προς συζήτηση-ως έκτακτο- η Λαϊκή Συσπείρωση Αχαρνών μετά την αντίδραση πολλών κατοίκων που εξυπηρετούνται από τη συγκεκριμένη γραμμή και αντιμετώπισαν αργοπορίες και δυσκολίες μετά την τροποποίηση. Στην αναλυτική κουβέντα που έγινε στο Δ.Σ συμφωνήθηκε ότι χρειάζεται να τεθεί- εκ νέου- στη διοίκηση του ΟΑΣΑ το θέμα της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης των Αχαρνών όπως και της ενίσχυσης των δρομολογίων.

Κάτι που- σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες- θα γίνει λίαν συντόμως καθώς τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση κλιμακίου του ΟΑΣΑ με τον γενικό γραμματέα του δήμου Θ.Κατσιγιάννη, τη διαπαραταξιακή επιτροπή για τις συγκοινωνίες και την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Θρακομακεδόνων. Όπως μαθαίνουμε στο πλαίσιο της συνάντησης θα επιχειρηθεί από την πλευρά του δήμου να συζητηθεί η ευρύτερη αναδιοργάνωση των δρομολογίων στον δήμο.

Την ανάγκη,αυτή, επισήμαναν και οι επικεφαλής παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι που μιλώντας στο Δ.Σ μετέφεραν την κραυγή αγωνίας των δημοτών, οι οποίοι εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την ποιότητα και τη συχνότητα των συγκοινωνιών που εξυπηρετούν την πόλη των Αχαρνών.

 

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: