KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Γιορτή αποφοίτησης στο 4ο γυμνάσιο Αχαρνών

25/06/2012 09:07
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

4ο σχολειοΜε τη γιορτή-αποφοίτησης για τους μαθητές της γ’ γυμνασίου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε η σχολική χρονιά για το 4ο γυμνάσιο Αχαρνών. Μια γιορτή η οποία διέθετε όλα τα απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Πρωτίστως ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη από τη Διεύθυνση, τον Σύλλογο καθηγητών, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και βέβαια τα παιδιά του σχολείου μας. Δευτερευόντως, είχε τα πάντα: τραγούδια από την χορωδία του σχολείου με τη συνοδεία από αρμόνιο που έπαιζε γονέας μαθητή, αποχαιρετιστήριους λόγους από τη διευθύντρια του σχολείου κ. Τριανταφύλλου, τον αντιδήμαρχο παιδείας Ι. Κατσανδρή και τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων Άκη Δουκλιά. Επίσης, η γιορτή είχε απονομή πλακέτας από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων στη μαθήτρια Μάρθα Παπαδοπούλου για τη βράβευσή της σε πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό, μπουφέ με φαγητά και αναψυκτικά και για το τέλος της γιορτής χορός με dj, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων εύχεται σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία στην ζωή τους. Και του χρόνου με υγεία και ελπίδα και αγώνας όλων μας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων είναι με την νέα σχολική χρονιά η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων να χρησιμοποιείται από αυτούς που τους ανήκει, και ανήκει ΜΟΝΟ στους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Αχαρνών.

 

4ο σχολειο1 4ο σχολειο 2 4ο σχολειο 3
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: