KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Με βραβεύσεις και χαλαρή διάθεση υποδέχτηκε το καλοκαίρι η Ένωση Γονέων Αχαρνών

04/07/2012 08:23
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

enosi-goneon-axarnes-giortiΤο καλοκαίρι υποδέχτηκε, το βράδυ της Παρασκευής 29 Ιουνίου, η Ένωση Συλλόγων Γονέων Αχαρνών στην αποχαιρετιστήρια γιορτή που πραγματοποίησε στον προαύλιο χώρο των γραφείων της. Σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συλλόγων και της Ένωσης, κυριάρχησαν η χαλαρή ατμόσφαιρα, οι κουβέντες για τις διακοπές και τα προβλήματα, μπήκαν, για λίγο στην άκρη.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η δεύτερη φορά, σαφώς, ήταν καλύτερη και πιο οργανωμένη από την περυσινή- πρώτη απόπειρα-να βρεθούν όλοι οι σύλλογοι μαζί. Καλοσωρίζοντας τον κόσμο ο πρόεδρος της Ένωσης Κώστας Καρυδάκης διευκρίνισε ότι τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά η γιορτή αποτελεί μια μικρή φυγή από την καθημερινότητα και μια ευκαιρία για να γνωριστούν τα μέλη των συλλόγων μεταξύ τους. Το Δ.Σ της Ένωσης είχε φροντίσει για όλα. Από τα φαγητά μέχρι την ζωντανή μουσική από τον Αντώνη Αρχοντάκη, ο οποίος με τη μελωδική του φωνή ομόρφυνε περισσότερο την εκδήλωση.

Παράλληλα, η Ένωση βράβευσε δύο σημαντικά πρόσωπα για την εκπαίδευση στις Αχαρνές. Τον τελειόφοιτο μαθητή του 4ου Λυκείου Αχαρνών, Αλέξανδρο Μουσάτωβ ο οποίος διακρίθηκε με το χρυσό μετάλλιο στην Βαλκανική Ολυμπιάδα Μαθηματικών και ο οποίος από τον Σεπτέμβρη θα είναι φοιτητής του Πανεπιστημίου Γιέιλ καθώς και τον προϊστάμενο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Γιάννη Φούκα, ο οποίος μετά από 32 χρόνια αδιαλείπτου εκπαιδευτικής παρουσίας, συνταξιοδοτείται.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και δεν παρέλειψαν να συγχαρούν την Ένωση για το έργο της, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σωτήρης Ντούρος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιάννης Μίχας και ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες» Γιάννης Κασσαβός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη μικρή ανάπαυλα για διασκέδαση η Ένωση ετοιμάζεται να συναντήσει, την Πέμπτη 5 Ιουλίου, τον Δήμαρχο Αχαρνών μαζί με τους προέδρους των σχολικών επιτροπών και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο προκειμένου να συζητήσουν τα ζητήματα που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν μέσα στο καλοκαίρι.

 

Λεζάντες: 1.Αλέξανδρος Μουσάτωβ,2.Γ. Κασσαβός,Γ. Μίχας,Γ. Φούκας,3.Χ.Πούρδας, Β. Αλεξόπουλος, 4.Σ. Κουφογέωργος,Α.Μουσάτωβ,Λ. Καλογεράκης,Κ.Καρυδάκης,5.Α. Αρχοντάκης,6,7. Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων,8.Γ.Μπάφας,Γ. Ράδης,Στ. Πολύβιος,9.Λ. Καλογεράκης,Σ.Κουφογεώργος,Κ. Καρυδάκης,10.Βράβευση Ι. Φούκα,11.Συν γυναιξί και τέκνοις,12. Ο Δήμαρχος Σ.Ντούρος χαιρετίζει την εκδήλωση.

 

enosi-goneon-axarnes-giorti1 enosi-goneon-axarnes-giorti2 enosi-goneon-axarnes-giorti3
enosi-goneon-axarnes-giorti4 enosi-goneon-axarnes-giorti5 enosi-goneon-axarnes-giorti6
enosi-goneon-axarnes-giorti7 enosi-goneon-axarnes-giorti9 enosi-goneon-axarnes-giorti10
enosi-goneon-axarnes-giorti11 enosi-goneon-axarnes-giorti13 enosi-goneon-axarnes-giorti12

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: