KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Ρεκόρ…προσέλευσης κόσμου στην κοπή πίτας της Εύξεινης Λέσχης Αχαρνών

23/01/2013 10:09
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

eukliedis9 customΠετυχημένη, από κάθε άποψη, μπορεί να χαρακτηριστεί η εκδήλωση της Εύξεινης Λέσχης Αχαρνών «Καπετάν Ευκλείδης» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Πετυχημένη λόγω της αθρόας προσέλευσης του κόσμου ο οποίος δεν χωρούσε εντός της αίθουσας που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. Πετυχημένη λόγω της προσεγμένης δουλειάς των μελών του Δ.Σ της Εύξεινης Λέσχης, τα οποία απέδειξαν ότι το νέο αίμα του συλλόγου και “θέλει και μπορεί” να συνεχίσει το έργο του. Πετυχημένη, επίσης, αν αναλογιστεί κανείς το πλήθος των επισήμων που έδωσαν το παρών.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 20 Ιανουαρίου ακούστηκαν, μόνο, καλά λόγια για το νέο Δ.Σ της Εύξεινης Λέσχης και τον πρόεδρό του Γιώργο Μωυσιάδη και -όπως ήταν αναμενόμενο- έγινε εκτενής αναφορά στην συνεισφορά του Ποντιακού Ελληνισμού στην ανάπτυξη του τόπου.

Οι προσκεκλημένοι έπλεξαν το εγκώμιο της Εύξεινης Λέσχης “Ο Καπετάν Ευκλείδης” και ευχήθηκαν στα νέα παιδιά που συνθέτουν το Δ.Σ, εδώ και λίγους μήνες, να συνεχίσουν με την ίδια θέρμη την προσπάθειά τους.

Η εκδήλωση εκτός από την κοπή της πίτας περιελάμβανε και τα εγκαίνια της έκθεσης των παραδοσιακών χορών η οποία βρίσκεται στον υπόγειο χώρο του κτιρίου και επισκευάστηκε σε λιγότερο από 3 μήνες.Παιδιά από την χορευτική ομάδα της Λέσχης χόρεψαν και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη λειτουργίας της νέας αίθουσας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αχαρνών, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι ποντιακών σωματείων καθώς και ο συνθέτης-στιχουργός Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης, οι οποίοι είναι στενοί φίλοι του προέδρου της Εύξεινης Λέσχης.

Λεζάντες:1,2.Οι δύο πλευρές των επισήμων,3. Π.Αναγνωστόπουλος, Κ.Σαββίδης,Στ.Δούκα,4.Χρ.Μενιδιάτης,Κ.Παπαδόπουλος,Στ.Κοπαλάς,  5.Μ.Χαριτίδη και Π.Χαλκίδης, 6.Γ.Κασσαβός ,7.Ο πατήρ Γρηγόρης του Ιερού Ναού Παναγίας Σουμελά,8.Ν.Λάμπρου,Η.Γκρίτσης,Αλ.Λάμπρου,Σ.Κοσμίδου και Στ.Δούκα,9.Γ.Σιδηρόπουλος,Σ.Κωστελίδης και Γ.Κωστελίδης,10.Ο δημοτικός σύμβουλος Χρ. Γκίκας με μέλη του Δ.Σ Εύξεινη πόλη, 11.Γιώργος Μωυσιάδης,12.Σ.Ντούρος,13.Π. Φωτιάδης,14.Αντ.Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελλάδος Κων/νος Αλεξανδρίδης,15.Κ.Παπαδόπουλος,16.Χρ. Μενιδιάτης,17,18.Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση.

 

eukliedis13 eukliedis9 eukliedis4
eukliedis8 eukliedis5 eukliedis6
eukliedis15 eukliedis3 eukliedis19
eukliedis2 eukliedis20 eukliedis23
eukliedis24 eukliedis25 eukliedis27
eukliedis28 eukliedis14 eukliedis17

 

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: