KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Ιδρυτική συνεδρίαση της ΔΗΜΑΡ στις Αχαρνές

24/01/2013 11:00
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

sima dimarΠαρουσία πολλών νέων μελών της Δημοκρατικής Αριστεράς, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου η ιδρυτική συνεδρίαση της οργάνωσης του κόμματος στον Δήμο Αχαρνών. Στην ιδρυτική συνεδρίαση παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου και η Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αττικής, Άννυ Βλαχοπουλιώτη.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

 

Κατά την συνεδρίαση συζητήθηκε διεξοδικά το ζήτημα της εγκληματικότητας, της έξαρσης της ρατσιστικής βίας και το αίσθημα ανασφάλειας που βιώνουν καθημερινά οι κάτοικοι, με αφορμή και την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Βασίλης Οικονόμου για το 13ο Γυμνάσιο Αχαρνών στην Αυλίζα.

«Ως Δημοκρατική Αριστερά οφείλουμε να ευαισθητοποιήσουμε και να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για τα αποτελέσματα και τις συνέπειες της βίας και προς αυτή την κατεύθυνση θα αναλάβουμε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες σε τοπικό επίπεδο την επόμενη περίοδο», ήταν η απόφαση της ιδρυτικής συνεδρίασης.

Η ιδρυτική συνεδρίαση της οργάνωσης Δήμου Αχαρνών ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη προσωρινής συντονιστικής επιτροπής η οποία αποτελείται από τους εξής:

Γραμματέας: Γιάννης Γρηγορόπουλος

Μέλη: Κώστας Αλτικατίδης, Βαγγέλης Ζάχαρης, Ελένη Δημητρέση Ελένη Τσακλίδου, Μπάμπης Ορφανίδης, Αλεξάνδρα Παππά, Μήνα Γιάνταη.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: