12.2 C
Athens
6 Δεκεμβρίου 2019
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ Υποτροφίες μοίρασε η ΔΗΚΕΑ κατά την κοπή της πίτας της

Υποτροφίες μοίρασε η ΔΗΚΕΑ κατά την κοπή της πίτας της

- Advertisement -

dikea 1Το κέφι, η μουσική, το τραγούδι και το παιχνίδι κυριάρχησαν στην γιορτή που έστησε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της. Η αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου άδειασε από τις καρέκλες και “παραδόθηκε” στους μικρούς φίλους της Δ.Η.Κ.Ε.Α οι οποίοι διασκέδασαν με τον κλόουν και τον ξυλοπόδαρο, χόρεψαν, γεύτηκαν λουκουμάδες και πιροσκί και θαύμασαν την έκθεση παιδικών ζωγραφιών.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ο πρόεδρος της Δ.Η.Κ.Ε.Α Σταύρος Κοπαλάς, ως όφειλε καθώς ήταν ο οικοδεσπότης, υποδεχόταν τον κόσμο, μιλούσε με τους καλεσμένους και ξενάγησε το δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους στην έκθεση με τις ζωγραφιές των παιδιών που παρακολουθούν το ομώνυμο τμήμα.

Στην ομιλία του ο κ. Κοπαλάς πέρα από τις τυπικές ευχές για καλή χρονιά, αναφέρθηκε στη μεθοδική δουλειά που συντελείται στους κόλπους της ΔΗΚΕΑ, στην αύξηση του αριθμού των δημοτών που συμμετέχουν στα τμήματα καθώς και στις αλλαγές που προωθήθηκαν με σκοπό τη βελτίωση των όρων λειτουργίας της Επιχείρησης.

Ο κ.Κοπαλάς χωρίς καμιά διάθεση να ξεχωρίσει τα τμήματα, εστίασε-λόγω του αριθμού των εγγεγραμμένων αλλά και της ιστορίας του- στο Δημοτικό Ωδείο καθώς και στην ορχήστρα που λειτουργεί, υπό τη σκέπη του. Μιλώντας με θερμά λόγια έκανε μια μικρή αναδρομή στη δράση του, στις συμμετοχές στα διάφορα δρώμενα αλλά και στη δυνατότητα που έχει να χορηγεί πτυχία στους μαθητές του, αναγνωρισμένα από το κράτος.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ αναφέρθηκε στα νέα τμήματα γυμναστικής για ενήλικες που ξεκίνησαν να λειτουργούν από την 1η Φλεβάρη, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν κι άλλα σχέδια, νέα προγράμματα και τμήματα τα οποία η Επιχείρηση στοχεύει να υλοποιήσει.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σωτήρης Ντούρος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά που γίνεται στη ΔΗΚΕΑ χαρακτηρίζοντάς την, κύτταρο τέχνης και πολιτισμού. Αναφερόμενος στο Δημοτικό Ωδείο επισήμανε ότι προσφέρει μουσική παιδεία υψηλών προδιαγραφών και αναγνωρισμένο κρατικό πτυχίο, δύο στοιχεία που το καθιστούν ικανό και ανταγωνίσιμο. Κόβοντας εκ μέρους των παράταξεών τους το κομμάτι της πίτας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Κασσαβός και Χρήστος Γκίκας στάθηκαν στο κοινωνικό πρόσωπο της ΔΗΚΕΑ και ιδίως στις προοπτικές που προσφέρει μέσα από τα τμήματά της σε παιδιά και γονείς.

Ακολούθησε η κλήρωση 8 υποτροφιών για δωρεάν δίδακτρα μέχριτο τέλος του εκπαιδευτικού έτους.

Ονόματα που κληρώθηκαν στην κλήρωση της πίτας Δημοτικό Ωδείο:

1. Πητάκης Αντώνιος του Σπυρίδωνος

2. Μαργέτης Ιωάννης του Παναγιώτη

3. Μπούσιος Ανδρέας του Αναστασίου

Καλλιτεχνικά Τμήματα:

1. Μαυρίδη Μαρίλια του Σπυρίδωνος

2. Χαραμπίδου Κατερίνα του Θεοδώρου

3. Λυγνού Κατερίνα του Γεωργίου

4. Βλάχου Έλενα του Γεωργίου

5. Νιώτας Γεώργιος του Παναγιώτη

Λεζάντες:1.Στ.Κοπαλάς με τη σύζυγό του,2.3.4.5.6,Στιγμιότυπα από την εκδήλωση,7.Σ. Κοσμίδου και Μπ. Δημάκου,8.Κ.Αρμπατζάκης και Χ.Πόυρδας,9.Π. Αναγνωστόπουλος, Κ.Χωριανόπουλος και Γ.Μίχας,10.Στ.Κοπαλάς και Κ.Χωριανόπουλος,11.12.13, Ο Δήμαρχος Σωτ. Ντούρος στο φουαγιέ της εκδήλωσης, 14.Στ. Κοπαλάς, Γ.Μίχας και Σπ. Βρεττός,15.Στ. Ντούρος, 16.Γ.Κασσαβός,17.Από την κλήρωση,18 Γ.Νίκας με την οικογένειά του.

 

dikea 003 custom dikea 008 custom dikea 009 custom
dikea 016 custom dikea 005 custom dikea 015 custom
dikea 010 custom dikea 017 custom dikea 012 custom
dikea 014 custom dikea 020 custom dikea 022 custom
dikea 021 custom dikea 024 custom dikea 029 custom
dikea 031 custom dikea 036 custom dikea 007 custom

 

 

- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Φανοποιείο Καρτέρης στα Άνω Λιόσια

Διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, όπως τεχνογνωσία, εξοπλισμό, άριστη εκπαίδευση και πρόσθετες παροχές που χρειάζεται ένα αξιόπιστο...

Προ των πυλών το 7ο γκαλά όπερας για το Τατόι

Για έβδομη συνεχή χρονιά διοργανώνεται το ετήσιο χριστουγεννιάτικο γκαλά όπερας από τον Σύλλογο Φίλων Κτήματος Τατοΐου με στόχο την ενίσχυση...

Εκδήλωση για τη γεροντολογία από Αντικαρκινική Αχαρνών-Φυλής και ΕΓΕ

«Η Γεροντολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου» είναι το θέμα που θα αναπτυχθεί στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν η αντικαρκινική Αχαρνών-Φυλής και το...

Τα αγαπημένα μας κλασικά αυτοκίνητα την Κυριακή στον Δήμο Ιλίου

Είναι παλιά, αγαπημένα και αξέχαστα. Όσα χρόνια και αν περάσουν, τα κλασικά αυτοκίνητα θα κατέχουν πάντα μια θέση στη μνήμη και...
- Advertisment -