KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

HOT STORY

Καθημερινές συγκεντρώσεις των κατοίκων των Αχαρνών κατά της παραβατικότητας

11/06/2017 07:17
Ανανεώθηκε 11/06/2017 07:36
2 '
αχαρνές-πορεία
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Σήμερα στις 7 στην πλατεία Καράβου

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Καθημερινές συγκεντρώσεις και πορείες ενάντια στην παραβατικότητα και εγκληματικότητα που θύμα της έπεσε ο 11χρονος Μάριος-Δημήτριος όταν τον σκότωσε-στη σχολική γιορτή- αδέσποτη σφαίρα από “γλέντι” Ρομά, εξήγγειλε ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός στην πρώτη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 10 Ιουνίου.

Όλες οι προσπάθειες και οι συναντήσεις με τους υπουργούς δεν έχουν αποδώσει αποτελέσμα. Αντιθέτως, μάλιστα, αποφασίστηκε το κλείσιμο του Α.Τ Θρακομακεδόνων που σημαίνει περαιτέρω επιδείνωση του προβλήματος. Γι αυτό, όπως είπε ο κ. Κασσαβός, έχει ζητήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καθώς όλες οι υπόλοιπες πρωτοβουλίες δεν έφεραν αλλαγή.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Πολυμενέας ο οποίος είναι πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κατά της παραβατικότητας ζήτησε απ’ όλους να παρευρεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης με θέμα την παραβατικότητα-εγκληματικότητα όπου έχουν καλεστεί οι υπεύθυνοι της Πολιτείας, βουλευτές και φορείς. Επιπλέον, ανακοίνωσε μια σειρά κινητοποιήσεων:

Μεταξύ των προτάσεων που ακούστηκαν ήταν το κλείσιμο των σχολείων τις τελευταίες ημέρες της σχολικής χρονιάς και ο επαναπροσδιορισμός των κινητοποιήσεων από τον Σεπτέμβριο. Οι κάτοικοι των Αχαρνών καθημερινά θα ανανεώνουν το ραντεβού τους ενάντια στα ναρκωτικά, τη βία και την οπλοκατοχή.

Το αθώο αίμα του Μάριου-Δημήτριου να γίνει αφετηρία αφύπνισης και να κινητοποιήσει τις αλλαγές που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και καιρό. Το επόμενο ραντεβού έχει προγραμματιστεί για σήμερα στην πλατεία Καράβου, στις 7 το απόγευμα. Η πορεία θα κατευθυνθεί στην οδό Μόρνου και Λιοσίων όπου βρίσκεται ένα ακόμη άνδρο ανομίας.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: