KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

“Κλείνουν” για ένα δίωρο το Α.Τ Αχαρνών Δήμος,φορείς και κάτοικοι

02/04/2013 19:47
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

kinitopoiisis3Κλιμακώνονται την Τετάρτη 3 Απριλίου οι κινητοποιήσεις του δήμου Αχαρνών και των συλλόγων της πόλης εναντίον της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας. Η τρίτη δράση που θα πραγματοποιηθεί έξω από το Αστυνομικό τμήμα, από τις 6μμ έως τις 8μμ θεωρείται ως η “μητέρα” των κινητοποιήσεων,λόγω το συμβολισμού της.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Με τον δίωρο αποκλεισμό του Αστυνομικού τμήματος κάτοικοι και φορείς των Αχαρνών θα εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την κατάσταση που επικρατεί στις γειτονιές του δήμου, όπου οι παράνομες δοσοληψίες “δίνουν και παίρνουν” μπροστά στα μάτια κατοίκων και περαστικών.

Παράλληλα, μ΄αυτήν τη συμβολική κίνηση θα επιδιώξουν να στείλουν ένα μήνυμα στην κεντρική πολιτεία και συγκεκριμένα στο Υπουργείο προστασίας του πολίτη, προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί και να σκύψει στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο δήμος Αχαρνών.

Στις δύο προηγούμενες δράσεις έγινε μια αξιέπαινη προσπάθεια εκ μέρους των μελών του Συμβουλίου πρόληψης της παραβατικότητας και του Συλλόγου κατά της εγκληματικότητας να γνωστοποιηθεί το θέμα. Στην τρίτη, προγραμματισμένη, δράση το θέμα είναι,ήδη, γνωστό κι αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι να υπάρξει βούληση “εκ των άνω” να δρομολογηθεί η λύση του.

“Κλειδί”,βεβαίως, για να πετύχει η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι η συμμετοχή του κόσμου, η οποία μπορεί αν είναι μαζική να σηματοδοτήσει αλλαγές στην αντιμετώπιση του θέματος από το κεντρικό κράτος.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: