KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Δύο ψηφοδέλτια στις εκλογές της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αχαρνών

04/04/2013 11:21
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

enosi goneonΔύο ψηφοδέλτια κατεβαίνουν, τελικώς, στις εκλογές για το νέο Δ.Σ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνωνν Αχαρνών οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7 Απριλίου. Όπως διαπιστώθηκε και στην απολογιστική γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, στις 31 Μαρτίου, στους κόλπους της Ένωσης έχουν σημειωθεί, πλέον, ρωγμές και καταγράφονται εκ διαμέτρου διαφορετικές απόψεις σε μια σειρά θεμάτων.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Παράλληλα, όμως, η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Αχαρνών πέρα από τις συγκρούσεις και τις διαφορετικές προσεγγίσεις των θεμάτων παραμένει το κεντρικό συλλογικό όργανο που, τα τελευταία χρόνια, κατάφερε να συσπειρώσει τους γονείς και να τους κάνει συμμέτοχους του αγώνα και των προβλημάτων.

Αυτό που προέχει , όπως ευχήθηκε κι ο πρόεδρος της Ένωσης Κώστας Καρυδάκης κατά τον απολογισμό είναι: “το νέο Δ.Σ που θα προκύψει από τις εκλογές να ισχυροποιήσει περισσότερο το θεσμό του γονέα στο σχολείο να έχει δυναμικότερη παρουσία και δράση, να επιτύχει τη συσπείρωση των συλλόγων και να καταφέρει να δώσει λύσεις στα προβλήματα των σχολείων μας και να καταφέρει να αναβαθμίσει τις εκπαιδευτικές υποδομές στα πλαίσια ενός σχεδίου ποιοτικής, αισθητικής, λειτουργικής και πολιτισμικής αναβάθμισης του σχολείου”.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: