KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Μήνυμα του “ΦΑΕΘΩΝ” για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

19/06/2017 07:45
1 '
φαέθων, κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, δήμος Ιλίου, δήμος Πετρούπολης, Δήμος Αγίων Αναργυρων-Καματερού,
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα κάθε χρόνο καλούνται τα Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων να «γιορτάσουν» την «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της παράνομης διακίνησής τους». Οι εργαζόμενοι όμως των Κέντρων Πρόληψης και όλοι οι αποδέκτες ων υπηρεσιών τους δεν «γιορτάζουν».

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Συλλογίζονται πώς πέρασε άλλη μία σχολική χρονιά, τα λάθη και τις παραλείψεις τους, αλλά και τις στιγμές εκείνες όπου ένιωσες υπερήφανος για τη δουλειά που κάνεις, για τους ανθρώπους που συνάντησες και για την αστείρευτη δημιουργικότητα που κρύβει μέσα του ο άνθρωπος. Σε μια εποχή που για να αντιμετωπιστούν διάφορα κοινωνικά προβλήματα, η κυρίαρχη ρητορική προσπαθεί να επιβάλλει την ατομική ευθύνη και την εξατομικευμένη αντιμετώπιση, τα Κέντρα Πρόληψης προβάλουν τη συλλογικότητα, τη κοινωνική συνοχή και την ολιστική παρέμβαση, ως απάντηση.

Προτάσσουν την καθολικότητα των προγραμμάτων πρόληψης χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς, αλλά με συναίσθηση για την αναγκαιότητα των κοινωνικών απαντήσεων σε κοινωνικά ζητήματα.

Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» καλεί  και εφέτος όλους τους συμπολίτες μας  να γιορτάσουν μαζί! Να γιορτάσουν σε κάθε ομάδα γονέων, εκπαιδευτικών, παιδιών και εφήβων. Σε κάθε παρέμβαση σε συλλόγους και επαγγελματίες…σε κάθε ατομική και ομαδική δραστηριότητα που φτιάχνουμε μαζί!

Η 26η Ιουνίου δεν είναι γιορτή!

Είναι αναστοχασμός και ελπίδα!

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: