KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΦΥΛΗ

“Σόου” Παππού με τζιπ και κτίριο της Πολεοδομίας στην οικονομική επιτροπή καταγγέλει ο Τσιουμπρής. Καμία απάντηση για Δ.Σ με θέμα την παραβατικότητα

20/06/2017 08:58
Ανανεώθηκε 20/06/2017 09:03
2 '
Δημήτρης Τσιουμπρής, δημοτικός σύμβουλος Φυλής, επικεφαλής, Λαική Συσπείρωση Φυλής, δήμος Φυλής
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

 

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

Την Δευτέρα 19/06/2017 έγινε  συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής.

Ο Δήμαρχος Φυλής που είναι και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, είχε καλέσει από την συγκέντρωση που έγινε στις 15/06/2017 για την εγκληματικότητα μπροστά στο Δημαρχείο, τον κόσμο να πάρει μέρος στη συνεδρίαση.

Μεταξύ των θεμάτων ήταν για την διαμόρφωση του κτιρίου της πολεοδομίας που θα στεγαστούν οι δυνάμεις της αστυνομίας και της ΟΠΚΕ, κόστος περίπου 170.000 ευρώ.

Να θυμίσουμε μαζί  με την περίφραξη και την αγορά των 8 τζιπ το κόστος ξεπερνά τις 600.000 ευρώ και θα επιβαρυνθούν οι δημότες Φυλής και όχι το κράτος όπως έχει υποχρέωση.

Ο Δήμαρχος με την “πίεση” του κόσμου που πήρε μέρος και παίζοντας θέατρο και κάνοντας σόου, προσπάθησε με απαράδεκτο τρόπο, πιέζοντας τους 2 Δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας να συναινέσουν στην διαμόρφωση.

Μάλιστα από τον έναν Δημοτικό σύμβουλο με συνεχείς πιέσεις απαιτούσε  την ψήφο του, από προηγούμενα Δημοτικά συμβούλια που είχε καταψηφίσει.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Φυλής Δημήτρης Τσιουμπρής, καταψήφισε το θέμα δηλώνοντας πως οι πιέσεις και οι εκβιασμοί δεν μας αγγίζουν.

Τόνισε πως και οι δημότες Φυλής όπως και ο λαός  είναι φορολογούμενοι και το κράτος έχει υποχρέωση να στεγάζει τις υπηρεσίας του και να εξοπλίζει την αστυνομία με τα μέσα που χρειάζεται.

Άλλο θέμα ήταν η απόφαση για να νοικιαστεί το κτίριο της πρώην ΔΟΥ Άνω Λιοσίων που θα στεγαστεί και η πολεοδομία με κόστος 66.000 ευρώ το χρόνο.

Στα συνεχόμενα ερωτήματα προς τον Δήμαρχο, πότε θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την εγκληματικότητα με την συμμετοχή κόσμου και φορέων απάντηση δεν πήραμε.

Για ένα τόσο σοβαρό θέμα ο Δήμαρχος αρνείται να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Όπως δεν κάνει συνεδρίαση και για την χωματερή και για άλλα σοβαρά θέματα.

Προτιμάει τους μονολόγους και όταν βρίσκει ευκαιρία τα σόου.

Οι κάτοικοι βέβαια που παρευρέθηκαν και έφυγαν απογοητευμένοι γιατί και ο λόγος δεν τους δόθηκε και διαπιστώσανε την άρνηση του Δημάρχου για τέτοια σοβαρά θέματα,  να συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Φυλής καλεί μια φορά ακόμη τους μαζικούς φορείς και τους δημότες Φυλής να απαιτήσουν να συνεδριάσει το δημοτικό Συμβούλιο και να πάρει αποφάσεις.

 

Για την Λαϊκή Συσπείρωση

Δημήτριος Τσιουμπρής

Δημοτικός Σύμβουλος

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: