KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία το 1ο τουρνουά Streetball στην περιοχή της Μπόσκιζας

28/06/2017 06:41
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Με µεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 Streetball, που πραγµατοποιήθηκε στους ανακαινισµένους αθλητικούς χώρους της περιοχής Μπόσκιζας, το  Σάββατο 24 Ιουνίου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Αναλαµβάνοντας ο Σύλλογος των κατοίκων της Μπόσκιζας την πρωτοβουλία, σε αγαστή συνεργασία µε τον ∆ήµο Αχαρνών, να ανακαινίσει τους αθλητικούς χώρους της περιοχής και να διοργανώσει τουρνουά Μπάσκετ, έδωσε την ευκαιρία στα νέα παιδιά να αγωνιστούν και να αποδείξουν περίτρανα ότι ο αθλητισµός βοηθά και εκπαιδεύει.

Οι νέοι αθλητές µας συγκίνησαν και µάγεψαν τους παρευρισκόµενους που συχνά ξέσπαγαν σε χειροκροτήµατα, ενθουσιασµένοι από το όµορφο θέαµα.
Ο Αντιδήµαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη του ∆ήµου Αχαρνών Αντώνης Παλιούρας
τόνισε ότι το «ευ αγωνίζεσθαι» θα πρέπει να γίνει πυξίδα για τα νέα παιδιά της περιοχής µας και ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους συµµετέχοντες της συγκεκριµένης διοργάνωσης.
Ο κος Παλιούρας απένειµε και το έπαθλο στη νικήτρια οµάδα.

Σαν Σύλλογος θα θέλαµε να ευχαριστήσουµε τον κ. ∆εληστάθη Βασίλη για την φαρµακευτική κάλυψη της εκδήλωσης, τους διαιτητές, τους συµµετέχοντες και όλους τους παρευρισκόµενους.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: