KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

HOT STORY

Έριξαν διαβρωτικό οξύ σε αυτοκίνητο πολιτικού υποστηρικτή του Μπουραΐμη, αφήνοντας ιδιόχειρο σημείωμα

10/07/2017 17:42
Ανανεώθηκε 10/07/2017 17:53
1 '
Φυλή, αυτοκίνητο, διαβρωτικό οξύ
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Σκηνές από τα πέτρινα χρόνια, τότε που οι άνθρωποι δεν τολμούσαν να εκφράσουν τη γνώμη τους χωρίς να υποστούν συνέπειες, φέρνει στο μυαλό η είδηση ότι άγνωστοι έριξαν διαβρωτικό οξύ στο αυτοκίνητο 26χρονου νεαρού στη Φυλή, για πολιτικούς λόγους!

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Πρόκειται για τον Τάσο Πλαβούκο, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Πέμπτης πήγε για επίσκεψη στο σπίτι της αδελφής του. Περίπου 10 λεπτά αργότερα κατέβηκε να πάρει το αυτοκίνητό του και έντρομος ανακάλυψε ότι το αμάξωμα ήταν γεμάτο από διαβρωτικό οξύ, με αποτέλεσμα να υποστεί  τεράστια ζημιά.

Πριν καλά – καλά συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί, 0 26χρονος είδε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου ένα χειρόγραφο σημείωμα που έλεγε “κάηκε ο δικός σου, φτου σου Τάκη (σ.σ Μπουραΐμη)”, γεγονός που παραπέμπει ευθέως σε πολιτική εκδίκηση.

Όπως τόνισε ο Τάσος Πλαβούκος, το αυτοκίνητο αργά ή γρήγορα θα φτιαχτεί αλλά “αποτελεί πραγματικά ντροπή, το 2017, για έναν τόπο που θέλει να λέγεται πολιτισμένος να συντηρεί και να υποθάλπει νοοτροπίες που θυμίζουν μαύρες εποχές. Και η ευθύνη ανήκει, δυστυχώς, στις κεφαλές αυτού του δήμου”.

 

Φυλή, αυτοκίνητο, διαβρωτικό οξύ Φυλή, αυτοκίνητο, διαβρωτικό οξύ Φυλή, αυτοκίνητο, διαβρωτικό οξύ

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: