KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Οκτώ ανήλικοι 13-16 ετών μεταξύ των συλληφθέντων για ναρκωτικά στο Ζεφύρι

20/07/2017 14:37
1 '
αστυνομία, τσιγγάνοι
ASDAASDA
ΕΛΤΑΕΛΤΑ

Οικογενειακή επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών στο Ζεφύρι, στην οποία είχαν σημαντικό ρόλο ακόμα και μικρά παιδιά που χρησιμοποιούνταν για κάλυψη και προώθηση του “εμπορεύματος”, είχαν στήσει οι τσιγγάνοι που συνελήφθησαν προχθές στα πλαίσια οργανωμένης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Πρόκειται για τέσσερις οικογένειες, με δεσμούς και μεταξύ τους, που πουλούσαν ηρωίνη και χασίς σε χρήστες ναρκωτικών, που τους επισκέπτονταν. Οι γυναίκες και τα παιδιά ήταν επιφορτισμένα με το “καθήκον” να παραδίδουν τα ναρκωτικά σε μικρή απόσταση από τον οικισμό.

HLEKTROFOTISTIKH

Υπενθυμίζεται ότι προσήχθησαν 41 άτομα, συνελήφθησαν 27 ενώ κατηγορούνται και αναζητούνται άλλα 11.

Από τους συλληφθέντες εννέα είναι άνδρες, εννέα γυναίκες και οκτώ ανήλικοι, από 13 έως 16 ετών. Επίσης, συνελήφθησαν 18 χρήστες ναρκωτικών, που είχαν πάει στο Ζεφύρι για να προμηθευτούν την δόση τους, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση της αστυνομίας.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οκτώ σπίτια κατασχέθηκαν: 702,29 γραμμάρια κάνναβης, 29,7 γραμμάρια ηρωίνης, 15 ναρκωτικά δισκία, 4 ζυγαριές ακριβείας και 3.424 ευρώ. Επίσης, κατασχέθηκαν δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσυκλέτα, που αγοράστηκαν με τα χρήματα από τα ναρκωτικά και 16 κινητά τηλέφωνα.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: