KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

ΑΧΑΡΝΕΣ

Απονομή διπλωμάτων από τη ΔΗΚΕΑ

03/07/2013 13:43
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

aponomi diplomaton dikea mikroΜια όμορφη και λιτή γιορτή για τα παιδιά που συμμετείχαν στα καλλιτεχνικά τμήματα της ΔΗΚΕΑ διοργανώθηκε πριν λίγες ημέρες, στο κτίριο επί της οδού Σαλαμίνος (Αρχαίου θεάτρου). Μια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση ενόψει καλοκαιριού, κατά την οποία, απονεμήθηκαν τα διπλώματα συμμετοχής στα παιδιά, ενώ δόθηκε η ευκαιρία στον πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ Σταύρο Κοπαλά να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Πράγματι, η ΔΗΚΕΑ -τη φετινή χρονιά-σήκωσε πανιά και κατάφερε να σημειώσει αρκετές νίκες, κάνοντας αναγκαία την παρουσία της στα καλλιτεχνικά,πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της πόλης των Αχαρνών. Όμως η βασική της επιτυχία είναι ότι κατάφερε να δει τις συμμετοχές στα τμήματά της να αυξάνονται, ενώ στα νέα τμήματα όπως αυτό της φωτογραφίας ή της γυμναστικής οι εγγραφές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, επιβραβεύοντας έτσι τις επιλογές και την κοπιώδη προσπάθεια.

Για το καλοκαίρι τα τμήματα έριξαν αυλαία δίνοντας ραντεβού με τους μαθητές για το Φθινόπωρο, οπότε κι αναμένονται νέες “εκπλήξεις” που θα φέρουν ακόμα πιο κοντά τη ΔΗΚΕΑ στους πολίτες των Αχαρνών.

aponomi diplomaton dikea 9 aponomi diplomaton dikea 19 aponomi diplomaton dikea 3
aponomi diplomaton dikea 11

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: