KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

“Νιώσαμε όλοι παιδιά” με τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Αχαρνών

08/07/2013 11:16
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

    paidikoi stathmoi mikro                                        

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Πλημμύρισε από κόσμο, παιδικά χαμόγελα και φωνές η κεντρική πλατεία στις Αχαρνές, την Τετάρτη 3 Ιουλίου στην  εκδήλωση των παιδικών σταθμών της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών  για τη λήξη της εκπαιδευτικής χρονιάς.

Από τις 7 το απόγευμα η πλατεία Αγίου Βλασίου γέμισε εκατοντάδες παιδιά, συνοδευόμενα από τους γονείς τους, τα οποία έπαιξαν, παρακολούθησαν παράσταση καραγκιόζη, διασκέδασαν με γνωστό κλόουν, έφαγαν υπέροχα γλυκά που είχε φτιάξει το προσωπικό των παιδικών σταθμών, χόρεψαν και -φυσικά-πήραν συμβολικά-  αναμνηστικά δώρα που θα τους θυμίζουν το πέρασμά τους από τους παιδικούς σταθμούς στην πιο τρυφερή ηλικία.

Στο χώρο της πλατείας είχε στηθεί με μεράκι το “χωριό” των παιδικών σταθμών, σκηνές όμορφα διαμορφωμένες με έργα,ζωγραφιές και κατασκευές των παιδιών, ενώ το προσωπικό, παιδαγωγοί και διοικητικοί, με το χαμόγελο στα χείλη καλωσόριζε τον κόσμο που περνούσε από τα περίπτερα .

Το προσωπικό των παιδικών σταθμών της ΔΗΦΑ φρόντισε να διοργανώσει, με αγάπη και μεράκι, μια όμορφη εκδήλωση στην οποία επικράτησε η χαρά, το γέλιο και η δημιουργία.

paidikoi stathmoi axarnes 10 paidikoi stathmoi axarnes 9 paidikoi stathmoi axarnes 11
paidikoi stathmoi axarnes 13 paidikoi stathmoi axarnes 17 paidikoi stathmoi axarnes 22
paidikoi stathmoi axarnes 34 paidikoi stathmoi axarnes 37 paidikoi stathmoi axarnes 41

Τα παιδιά απασχολήθηκαν δημιουργικά, έπαιξαν και χάρηκαν με ευρηματικά παιχνίδια , χόρεψαν και τραγούδησαν και φυσικά, δοκίμασαν τις γλυκουδιές που είχαν ετοιμάσει οι παιδικοί σταθμοί και είχε διακοσμίσει μοναδικά η κ.Βίκη Καράμπελα .

paidikoi stathmoi axarnes paidikoi stathmoi axarnes 5 paidikoi stathmoi axarnes 27
paidikoi stathmoi axarnes 38 paidikoi stathmoi axarnes 46 paidikoi stathmoi axarnes 47

Κοντά στα παιδιά βρέθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΦΑ Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος ο οποίος παρακολούθησε διακριτικά όλη τη γιορτή καθώς και πολλοί Δημοτικοί σύμβουλοι που ένιωσαν “πάλι παιδιά”….

 

paidikoi stathmoi axarnes 57 paidikoi stathmoi axarnes 58 paidikoi stathmoi axarnes 53
paidikoi stathmoi axarnes 56 paidikoi stathmoi axarnes 54  

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την απονομή των διπλωμάτων για τα “μεγάλα” παιδιά που από Σεπτέμβρη θα πάνω στο νηπιαγωγείο, με πολύ διασκέδαση και πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών.

paidikoi stathmoi axarnes 1 paidikoi stathmoi axarnes 3 paidikoi stathmoi axarnes 55

 

 

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: