8.7 C
Athens
13 Δεκεμβρίου 2019
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ Π. Γρηγοριάδης: Τέλος τώρα στη λεηλασία των Ολυμπιακών ακινήτων

Π. Γρηγοριάδης: Τέλος τώρα στη λεηλασία των Ολυμπιακών ακινήτων

- Advertisement -

Η φύλαξη των Ολυμπιακών ακινήτων στο Ολ. χωριό αλλά και ο σχεδιασμός για την αποφυγή καταστροφών σε περίπτωση πλημμύρας, στις Αχαρνές αποτελούν δύο κορυφαία ζητήματα που θίγει, για πολλοστή, φορά ο επικεφαλής της παράταξης “ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ” Παναγιώτης Γρηγοριάδης.

Δελτίο τύπου: 

- Advertisement -
- Advertisement -

Στις 11 Ιουλίου 2017, η παράταξή μας, υπέβαλε αίτημα προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση σε Έκτακτο Δημοτικό  Συμβούλιο του θέματος των καταστροφών και της φύλαξης των Ολυμπιακών ακινήτων στο Ολυμπιακό Χωριό.

Με καθυστέρηση δύο μηνών, το θέμα ήρθε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και απαξιώθηκε πλήρως από την αδιαφορία και την μη συμμετοχή των περισσοτέρων  συναδέλφων, δημοτικών συμβούλων.

Το ζήτημα το οποίο είχαμε θέσει εξ’ αρχής ήταν η αποτροπή περαιτέρω καταστροφών, καταθέτοντας πρόταση για άμεση φύλαξη όλων των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και άμεση διεκδίκηση τους, προκειμένου να περιέλθουν στα χέρια του δήμου Αχαρνών πριν να είναι πολύ αργά και καταντήσουν κουφάρια και καταφύγια τοξικομανών.

Αντ’ αυτού η συζήτηση κινήθηκε σε ένα θεωρητικό πλαίσιο το οποίο ουδεμία σχέση είχε με το αίτημά μας και το συμπέρασμά το οποίο με λύπη εξάγουμε είναι ότι οι καταστροφές που υφίστανται τα ολυμπιακά ακίνητα του δήμου μας, τους αφήνουν παγερά αδιάφορους.

Πάμπολλες φορές επίσης, έχουμε επισημάνει τον κίνδυνο αλλά και την αναγκαιότητα σύγκλισης ενός Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να σχεδιάσουμε, να ελέγξουμε και να συντονιστούμε μαζί με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές έτσι ώστε μια ενδεχόμενη θεομηνία να μην μας βρει για άλλη μια φορά απροετοίμαστους, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές και τις περιουσίες των ανθρώπων αυτής της πόλης.

Σκοπός μας άλλωστε δεν είναι απλώς να καταγγείλουμε ή να αναδείξουμε τα προβλήματα αλλά συλλογικά και μέσα από προτάσεις να προβλέψουμε το κακό, να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα και να φέρουμε τους υπεύθυνους προ των ευθυνών τους.

Εφιστούμε την προσοχή προς πάσα αρμόδια αρχή:

  • να αφυπνιστεί και να κάνει άμεσες κινήσεις για να δοθεί ένα τέλος τώρα στη λεηλασία των ολυμπιακών ακινήτων
  • να υπάρξει ο σχεδιασμός για την αποφυγή καταστροφών από έντονα καιρικά φαινόμενα που στο δήμο Αχαρνών κοστίζουν ζωές

Η δημοτική αρχή αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο δεν είναι άμοιροι ευθυνών και πρέπει να έχουν συναίσθηση της ευθύνης των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη των Αχαρνών.

Παναγιώτης Γρηγοριάδης

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Νέα Δύναμη»

 

 

 

- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Χριστουγεννιάτικο bazaar από το 12ο γυμνάσιο Αχαρνών

Χριστουγεννιάτικο Bazaar σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και τους μαθητές του προγράμματος Erasmus+From Barter to bitcoin διοργανώνει το...

Μια αγκαλιά το Ίλιον για τα παιδιά της Κιβωτού

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Η Εθνική Εστία σε συνεργασία με τον Δήμο Ιλίου πραγματοποιεί την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του, την ...

Αυτός είναι ο 43χρονος Πακιστανός που βίασε 20χρονο με νοητική στέρηση στις Αχαρνές

H Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 43χρονου Πακιστανού που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά νεαρό...

Αυτό είναι το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στις Αχαρνές

Ο Σ.Ε.Β.Α. εύχεται σε όλους του συναδέλφους καλά Χριστούγεννα - καλή Πρωτοχρονιά και καλές δουλειές.!!Με υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα.  Χρόνια Πολλά...
- Advertisment -