KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Ενημέρωση μαθητών του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου Αχαρνών για το ασφαλές διαδίκτυο

24/10/2017 07:50
1 '
Διαπολιτισμικό Αχαρνών
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Με ιδιαίτερη προσοχή και αυξημένο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι μαθητές/τριες της Α΄τάξης του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου Αχαρνών την ενημέρωση για την πρόληψη και αντιμετώπιση των κινδύνων που σχετίζονται με το διαδίκτυο, από εξειδικευμένους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Οι εισηγητές αναφέρθηκαν στις διαδικτυακές απειλές και στα μέτρα προστασίας καθώς και στο φαινόμενο του διαδικτυακού εκφοβισμού, στους κινδύνους που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης  όπως και στην πρόληψη και αντιμετώπιση των κινδύνων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες.
Σημειώνεται ότι η  ημερίδα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικότερων – καινοτόμων δράσεων που αναπτύσσει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Από την πλευρά τους οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να απευθύνουν ερωτήσεις προς τους υπεύθυνους της υπηρεσίας, οι οποίοι απάντησαν διεξοδικά και πρόθυμα στους προβληματισμούς των παιδιών.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: