KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΑΧΑΡΝΕΣ

Σωτήρης Ντούρος:”Αυτοί που έφυγαν σήμερα δεν έχουν τσίπα”

08/11/2013 00:25
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

ntoyrosΓια συνωμοσία κατηγόρησε τους έξι συμβούλους που ανακοίνωσαν την ανεξαρτητοποιήσή τους, από την παράταξή του, ο δήμαρχος Αχαρνών Σωτήρης Ντούρος. Επιχειρώντας να ακροβατήσει μεταξύ έντονων συναισθημάτων και λογικής, είπε ότι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί διαφορετικά η συμπεριφορά, αυτή. Δηλαδή, άλλα να λέγονται το πρωί κι άλλα το βράδυ. “Αυτοί που έφυγαν σήμερα ή δεν έχουν τσίπα ή έχουν και γι’ αυτό ντράπηκαν ακόμη και πριν λίγες ώρες να μου πουν ότι θέλουν να φύγουν από την παράταξη» τόνισε , επισημαίνοντας παράλληλα, ότι δεν άκουσε ούτε μια κατηγορία, ούτε μια καταγγελία για ατασθαλία από την πλευρά της δημοτικής αρχής.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

«Χαίρομαι που κανένας δε χρησιμοποίησε ως επιχείρημα κάποια ατασθαλία ή πως δεν έκανα ότι έπρεπε για την πόλη μου. Δεν υπήρξε εμπαιγμός, δηλαδή, εκ μέρους μου. Αυτά που έχω υποσχεθεί προσπαθώ να τα φτιάχνω”.

Σχολιάζοντας την απόφαση του Σπύρου Βρεττού να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει μια τέτοια απόφαση όταν, πριν κάποιες ώρες, ο λόγος της παραίτησής του ήταν οι αυξημένες επαγγελματικές και οικογενειακές του υποχρεώσεις.

“Ξέρετε εκτός από τον αριβισμό υπάρχει και η πόλη. Κι εγώ είμαι εδώ για να την υπηρετήσω, για να την πάω μπροστά, γιατί την αισθάνομαι σαν οικογένειά μου. Για εμένα η καρέκλα δεν είναι συναρπαστική”, σημείωσε.

Παράλληλα, χωρίς να τα ταυτίσει με πρόσωπα, ο κ. Ντούρος αναφέρθηκε σε παραδείγματα και συμπεριφορές που όπως όλα δείχνουν οδήγησαν στην ρήξη και στην πρωτοφανή για τα δεδομένα του τόπου μαζική παραίτηση  δημοτικών συμβούλων.

 

Πως αντέδρασε ο δήμαρχος Αχαρνών μετά την παραίτηση των συμβούλων του:

 

 

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: