KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Στο 1ο συνέδριο του δικτύου “Βιώσιμη πόλη” ο Γιάννης Κασσαβός. Τι συζητήθηκε για συνεργασίες και προγράμματα

04/11/2017 20:48
2 '
ASDAASDA
ΕΛΤΑΕΛΤΑ

Η εφαρμογή στρατηγικών σχεδιασμών που αποβλέπουν στη βιώσιμη ανάπτυξη σχετίζονται με τη χρήση των φυσικών πόρων και ενεργειακών αποθεμάτων αλλά και με την επίδραση ανθρωπογενών δραστηριοτήτων στο Περιβάλλον. Μια τέτοια πρόκληση σχετίζεται και επηρεάζεται άμεσα από διαδημοτικές συνεργασίες, αλλά και από την αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Σε αυτό το πλαίσιο το Δίκτυο Πόλεων “Βιώσιμη Πόλη” που συμμετέχει ο Δήμος Αχαρνών καλείται να λειτουργήσει συνδετικά, να προάγει τη σύνθεση απόψεων και να διασφαλίσει συνεργασίες μεταξύ των δήμων μελών του δικτύου”, επισήμανε ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός ο οποίος συμμετείχε στις εργασίες του 1ου Συνεδρίου του δικτύου πόλεων “Βιώσιμη Πόλη”.

HLEKTROFOTISTIKH

Το Δίκτυο Πόλεων «Βιώσιμη Πόλη» ιδρύθηκε με τη μορφή αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας με πρόθεση να παρέχει ουσιαστική τεχνική στήριξη στην ενημέρωση, δικτύωση και οργάνωση των Δήμων που συμμετέχουν σε αυτό, ώστε να υποβάλλουν και να υλοποιούν προτάσεις σε Ευρωπαϊκά προγράμματα με σκοπό να εκμεταλλευτούν τις πρόσθετες παρεχόμενες χρηματοδοτήσεις.

Αποτελεί μια πρωτοβουλία Δημάρχων Ελλάδας & Κύπρου με στόχο την κάλυψη της αδυναμίας των Δήμων να εντοπίσουν χρηματοδοτικά εργαλεία σε ευρωπαϊκό επίπεδο ώστε να ικανοποιήσουν τις επιδιώξεις τους.

Στο περιθώριο του 1ου Συνέδριο του Δικτύου Πόλεων “Βιώσιμη Πόλη” ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, τον πρόεδρο του Δικτύου Πόλεων “Βιώσιμη Πόλη” κ. Δημήτρη Καφαντάρη και τον Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

 

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: