KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Με επιτυχία το χριστουγεννιάτικο bazaar της ΑΡΩΓΗΣ

09/12/2013 11:02
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

arogi bazaarΤο καθιερωμένο, ζεστό και τρυφερό χριστουγεννιάτικο bazaar του, πραγματοποίησε για ένατη συνεχόμενη χρονιά, το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Αρωγή», στο Κέντρο ΑΜΕΑ «ΑΡΩΓΗ» του Δήμου Αχαρνών. Δώρα, γλυκά, στολίδια, χριστουγεννιάτικα είδη και παιχνίδια, φιλοτεχνημένα με αγάπη από τα παιδιά και τους εθελοντές του Κέντρου, προσφέρθηκαν έναντι μικρού τιμήματος, προκειμένου να ενισχύσουν τη λειτουργία και το έργο του Κέντρου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

 Εκτός από τον πολύ κόσμο που παραβρέθηκε και φέτος, το χριστουγεννιάτικο bazaar τίμησε με την παρουσία της, όπως κάθε χρόνο, η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και βουλευτής ΠΑΣΟΚ Περιφέρειας Αττικής Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Την κυρία Χριστοφιλοπούλου υποδέχθηκαν η πρόεδρος του Σωματείου «Αρωγή» Βίκυ Έλλιοτ και ο πρόεδρος του Κέντρου ΑΜΕΑ «ΑΡΩΓΗ» Κώστας Χωριανόπουλος, ενώ ιδιαίτερη συνομιλία είχε με το δήμαρχο Αχαρνών Σωτήρη Ντούρο. Η ίδια συνεχάρη τους υπεύθυνους του Σωματείου και του Κέντρου για το εξαιρετικό έργο που επιτελούν ενώ αγόρασε χειροποίητα είδη, που με περισσή φροντίδα και αγάπη, φιλοτέχνησαν τα παιδιά και οι εθελοντές του Κέντρου.

Να σημειωθεί, ότι το πρότυπο Κέντρο Διημέρευσης στο δήμο Αχαρνών προσφέρει καθημερινά, σε 55 άτομα με ειδικές ικανότητες, δημιουργική απασχόληση, θεραπευτική άθληση και λογοθεραπεία, βοηθώντας την ομαλή κοινωνικοποίησή τους. Όπως τόνισε o πρόεδρος του Κέντρου Κώστας Χωριανόπουλος:”Το μπαζάρ έχει, πλέον, καθιερωθεί και κάθε χρόνο εκατοντάδες άτομα περνούν να κάνουν τις αγορές τους, συνδράμοντας έτσι στο έργο του Κέντρου” 

 

arogi bazaar1 arogi bazaar2 arogi bazaar3
arogi bazaar4 arogi bazaar5  arogi2

 arogi1

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: