KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

ΑΧΑΡΝΕΣ

Θα συνεχισθεί η βροχερή εβδομάδα ενώ δε θα αργήσουν να έρθουν και τα πολλά νερά, σύμφωνα με το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

14/11/2017 17:03
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μια επιθεώρηση στα ρέματα – αν δεν έχει γίνει ήδη – δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Από Πέμπτη και για τρεις ημέρες και ειδικά την Παρασκευή, δεν είναι απίθανο να έχουμε ιδιαίτερα ισχυρές τοπικά βροχοπτώσεις, σύμφωνα με το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Σύμφωνα με επίσημους Μετεωρολογικούς οργανισμούς, ένα δυνητικά επικίνδυνο χαρακτηριστικό φαίνεται στις αναλύσεις τους, για την Πέμπτη και την Παρασκευή: κατά μήκος του Ιονίου Πελάγους προς την Ελλάδα, αναπτύσσεται ένα θερμό σύστημα πυρήνα ή ένα λεγόμενο TLC (Μεσογειακό τροπικό σαν κυκλώνας) ή όπως λέγεται στη Μετεωρολογία «Medicane».

Το όλο σύστημα, αναπτύσσεται μεταξύ Σικελίας και Τυνησίας, στο Ιόνιο Πέλαγος και εντατικοποιείται σε έναν ισχυρό τροπικό κυκλώνα με ανέμους περίπου 85 χλμ / ώρα και ριπές πάνω από 120 χλμ./ώρα. (Φωτογραφία). Το όλο σύστημα, αναμένεται να «δώσει» έντονες βροχοπτώσεις, και ενισχυμένους ανέμους, ακόμα και στην Αττική. Ευνόητο είναι ότι πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία του και που θα καταλήξει.

Για τη Τετάρτη προβλέπεται η θερμοκρασία στις Αχαρνές να κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς και στη Φυλή, από 9 έως 20 βαθμούς. Τα ξημερώματα της Τετάρτης, δεν αποκλείεται να σημειωθεί και καταιγίδα.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς Νότιοι και αργότερα Νοτιοδυτικοί και αργότερα Νότιοι.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής
http://www.meteoacharnes.gr

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: