KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου άνοιξε… η “Ονειροχώρα” στις Αχαρνές

14/12/2013 16:18
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

xristougenna mikroΜε μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου, παρά το τσουχτερό κρύο, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία των Αχαρνών, από το Δήμο σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗΚΕΑ). Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου σηματοδοτεί την αρχή μιας σειράς εορταστικών εκδηλώσεων στην “Ονειροχώρα” που θα προσελκύσουν και θα δώσουν τη δυνατότητα δημιουργικών δραστηριοτήτων σε μικρούς και μεγάλους.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Αυτή τη χρονιά, στην έναρξη των εκδηλώσεων δόθηκε μουσική διάσταση με τον τραγουδιστή Χρήστο Μενιδιάτη, ο οποίος μαζί με το Δήμαρχο Σωτήρη Ντούρο φωταγώγησαν το δέντρο που δεσπόζει στην κεντρική πλατεία της πόλης. Πιο πριν, η φιλαρμονική των Αχαρνών, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Γιώργος Πετάκος και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Καράβου απ’ όπου ξεκίνησαν τη μουσική τους πομπή στους δρόμους της πόλης για να καταλήξουν στην κεντρική πλατεία.

Στο χώρο της πλατείας μικροί και μεγάλοι φωτογραφίζονταν δίπλα στη φάτνη με τον Άγιο Βασίλη και δοκίμαζαν κουραμπιέδες και μελομακάρονα προσφορά του ζαχαροπλαστείου “Παπασπύρου”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Βρεττός, Κώστας Σαββίδης, η αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Ελένη Ελευθεράκου, ο Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιάννης Καλάργαλης, ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Δύναμη” Παναγιώτης Γρηγοριάδης.

 Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως τις 5 Ιανουαρίου.

Δείτε το πρόγραμμα

www.acharnes.gr

 

xristougenna Axarnes 23 xristougenna Axarnes 30 xristougenna Axarnes 40    
xristougenna Axarnes 31 xristougenna Axarnes 20 xristougenna Axarnes 29    
xristougenna Axarnes 28 xristougenna Axarnes 25  xristougenna Axarnes 22    

 

xristougenna Axarnes 24 xristougenna Axarnes 21 xristougenna Axarnes 27
xristougenna Axarnes 1 xristougenna Axarnes 19 xristougenna Axarnes 16
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: