KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δίπλα στους μαθητές της Μάνδρας η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής

26/12/2017 10:04
1 '
ΕΑΣΥΔΑ, Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Μάνδρα, δημοτικά, νηπιαγωγεία
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Κοντά στους μαθητές των δημοτικών και νηπιαγωγείων του δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, σε μια συμβολιή δράση αλληλεγγύης και αγάπης.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν και πρόσφεραν γραφική ύλη, προπάντων όμως πρόσφεραν την αγάπη τους και άνοιξαν την αγκαλιά τους σε όλα τα παιδιά, ευχόμενοι χρόνια πολλά και γρήγορη επούλωση των πληγών που άνοιξε η πρόσφατη θεομηνία.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στην οποία παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος, παρουσιάστηκε και το ημερολόγιο της Ένωσης για το 2018 το οποίο είναι αφιερωμένο στις πληγείσες περιοχές και αποτελεί προσφορά της «Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας  πολιτιστικού και κοινωφελούς έργου ΑΙΓΕΑΣ». Θα πωληθεί στην ενδεικτική τιμή των 3 ευρώ ενώ τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου προς ενίσχυση των σκληρά δοκιμαζόμενων πολιτών.

“Όλοι εμείς που υπηρετούμε στην Ελληνική αστυνομία, συμπάσχουμε με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας, προβλήματα τα οποία ακουμπούν και εμάς τους ίδιους καθώς είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας” δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΑΣΥΔΑ Γιώργος Σταματάκης.

 

ΕΑΣΥΔΑ, Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Μάνδρα, δημοτικά, νηπιαγωγεία ΕΑΣΥΔΑ, Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Μάνδρα, δημοτικά, νηπιαγωγεία ΕΑΣΥΔΑ, Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Μάνδρα, δημοτικά, νηπιαγωγεία ΕΑΣΥΔΑ, Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Μάνδρα, δημοτικά, νηπιαγωγεία

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: