KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Την τρίτη θέση Παγκοσμίως κατέκτησαν 26ο-29ο δημοτικά Αχαρνών σε διεθνή διαγωνισμό

10/03/2014 14:08
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ
26 diimotiko sxoleio customΤην τρίτη θέση ανάμεσα σε 218 συμμετοχές από  όλο τον κόσμο, κατέκτησαν το 26ο και 29ο δημοτικά σχολεία Αχαρνών στο διεθνή διαγωνισμό για την εκστρατεία αφύπνισης της διαστημοσυσκευής Rosetta συγκεντρώνοντας 5791 ψήφους, κάνοντάς μας για μια ακόμη φορά περήφανους.
Οι διευθυντές των δύο σχολείων, οι εκπαιδευτικοί κα οι μαθητές που συμμετείχαν ευχαριστούν  
όλους όσοι στήριξαν την προσπάθειά τους, δίνοντάς τους την ώθηση να φτάσουν στην κορυφή και να . . . εκτοξευτούν στο διάστημα!!!  Το βίντεο μαζί με τα 10 πρώτα θα σταλούν στο διάστημα προς τη Rosetta από τους επιστήμονες της ESA!!
 
“Για όλους εμάς η διάκριση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή και αισθανόμαστε την ευθύνη να συνεχίσουμε να δίνουμε στους μαθητές μας υψηλό επίπεδο μόρφωσης, με τα ερεθίσματα και τις δεξιότητες που απαιτούνται, ώστε να αναπτύξουν ολοκληρωμένη προσωπικότητα και να χτίσουν τον κόσμο τους καλύτερο από τον δικό μας!
 
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ESA και στέλνουμε όλη την θετική μας ενέργεια περιμένοντας να πανηγυρίσουμε μαζί τους την προσγείωση της Rosetta πάνω στον κομήτη 67P/CG για πρώτη φορά στην ιστορία!!! “, αναφέρουν σε σημείωμα που είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα των σχολείων.
 
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: